chciałbym sobie zmienić nick na forum jednak występują jakieś problemy Napisałem do lazikara i do liska, ale pierwszy powiedział żeby napisać do drugiego, a drugi nie odpowiada.
Niby sprawa nie jest nagląca, ale zastanawiam się czy na ten proces tak długo się czeka, czy może prośba do admina nie dotarła… W razie czego do kogo się zgłaszać?
Druga sprawa jest taka, że napisałem poradnik i wysłałem go do “Sprawdzonych porad”. Wyskoczył mi komunikat że mam czekać na zatwierdzenie…
Na rozwiązanie obu “spraw” czekam już ponad tydzień i nic Jak już mówiłem nigdzie mi się nie śpieszy i wiem że admini mają sporo ważniejszej roboty, ale chcę mieć pewność że mój poradnik
Co do zmiany nicka - nie pomogę Ci, to tylko admini mają możliwość załatwić.
Co do poradnika - nie ma go w sprawdzonych poradach, wiec jeżeli faktycznie go tam zamieściłeś, to został odrzucony i się nie pojawi (powinieneś dostać info o tym że tak się stało).
Przykro mi. Post w momencie odrzucenia zostaje skasowany z bazy i nie ma możliwości odzyskania go. Mam nadzieję że to co napisałeś na forum nie było jedyną kopią i masz to gdzieś zapisane.