Witam.
Mam Windows’a XP Professional z Service Pack’iem 2. Spodobał mi się wygląd Windows’a 8, a nie zanosi się na to bym miał go zainstalować. Pobrałem sobie Windows 8 Transformation Pack 8.1. Przy instalacji w opcjach tam pozaznaczałem sobie, co chciałem i zainstalowałem, potem restart komputera i niby jest fajny wygląd, ale chciałbym zmienić 2 rzeczy. Tutaj zrzut ekranu: . Ikonki na pasku szybkiego uruchamiania ręcznie ustawiłem na większe. W miejscu zaznaczonym strzałką mam te ikonki z tytułami uruchomionych aplikacji. Chciałbym, żeby nie było tych tytułów tam i, żeby te ikonki były tej wielkości, co ikonki na pasku szybkiego uruchamiania (tak, jak w Windows’ie 8 ). Oczywiście chcę, żeby te ikonki po powiększeniu nie były rozmazane. Z powiększeniem ikonek to nie mam pomysłu, ale co do usunięcia tych tytułów z paska zadań, to przypomniało mi się, że parę lat temu gdzieś w internecie spotkałem się z jakimś mykiem w rejestrze, co to załatwiał. Teraz przeszukałem internet i nie mogę tego znaleźć. Da się zrobić te 2 rzeczy?? Jeśli trzeba pobierać jakiś dodatkowy program do tego, to nie szkodzi, byleby był darmowy. Czekam na porady.
Edit:
Zrobione. Trzeba było pobrać program ViGlance.