Po 5 6 latach Małżeństwa z programem powiedziałem dość i postanowiłem zmienić go na coś o podobnej funkcjonalności ale mniejszym apetycie.
W raz z google stwierdziliśmy że być może aimp zastąpi w moim komputerze “sercu” winampa i prawie to zrobił gdyby nie jedno ale mianowicie teledyski. Chciałem się dowiedzieć czy aimp 3 można zmusić do odtwarzania jakiegokolwiek formatu video. Jeżeli tak to jak to uczynić. Jeżeli nie to jaki program jest mniej zasobożerny a obsługuje jednocześnie audio i video.
(Do Moderatora tytuł jest taki pół żartem pół serio jednak jeżeli nie przejdzie proszę o informacje a zmienię tytuł na coś poważniejszego)
Zapoznaj się z tematem i popraw tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.
Przy okazji rozwodu z Winampem proponuję ci trochę bardziej zaprzyjaźnić się z google bo na każdej stronie dotyczącej Aimpa wyraźnie pisze że jest to odtwarzacz plików muzycznych, obsługi plików video w tym programie nie ma i nie sądzę aby kiedykolwiek była.
Odtwarzanie plików video to znacznie bardziej skomplikowana sprawa i najwyraźniej autor Aimpa nie zamierza sobie komplikować pracy.
Z resztą Winamp też pierwotnie był jedynie odtwarzaczem audio nieobsługującym video.