Znacie tę stronę z obrazami Windowsa?

Przypadkiem trafiłem na tę stronę
https://winiso.pl/start
Znacie ją i można zaufać, że są to oryginalne obrazy?

Tak wielokrotnie już brałem z tam tad obrazy różnych windowsów i nie ma problemów

“Skorzystanie z Windows and Office Genuine ISO Verifier zaleca się osobom, które pobrały pliki instalacyjne wspomnianych produktów ze źródeł innych niż oficjalne.”

Może i strona ma dobre pliki ale nauczony doświadczeniem należy uważać. Jak masz możliwość to zgraj z oryginalnego nośnika. Jak W10 to wiadomo ze strony M$. Ja używam licencji zbiorowych z VLSC ale nie jest to dostępne dla normalnego użytkownika. ps. jakiego windows szukasz ?

Fakt, strona winiso - oryginalnie przeróbki windowsów, niektóre okrojone z funkcji multimedialnych inne z funkcjami, z późniejszymi zmianami w plikach, niż od MS w dniu wydania - zresztą - to są te same pliki, co w chomiku, basenie, z “temi samemi” sumami kontrolnymi. frank2

Wszystko to piractwo i zawsze coś tam źle działa. Nawet gdyby geniusz kroił, jak materiału staje, to musiałby przebudować pliki rejestru.

Dodanie do instalki service packa, czy directxa, bądź nawet visuala - nie oznacza, że bibioteki dll tych aplikacji będą już zarejestrowane. To dopiero instalator rejestruje to co miał wbudowanie i co dodane. Jak wyjdzie - to się okazuje w praniu.

Oryginalny po liftingu - no no no - ale heca. :stuck_out_tongue_winking_eye:

9b6

2 polubienia