po odtworzeniu płytki Cd po kilku minutach wyskakuje komunikat o błędzie, przestaje odtwarzać CD i wogóle znika ikonka napędu D!dopiero po zresetowaniu pojawia się wprawdzie ikona dysku ale płytka działa znowu tylko chwilkę:(((((((pomocy
PS
po odtworzeniu płytki Cd po kilku minutach wyskakuje komunikat o błędzie, przestaje odtwarzać CD i wogóle znika ikonka napędu D!dopiero po zresetowaniu pojawia się wprawdzie ikona dysku ale płytka działa znowu tylko chwilkę:(((((((pomocy
PS
hmm a grzebałeś w kompie coś,a jak masz ustawiona zworke na cd romce,masz nagryware,jak tak może sa obydwie podłączone pod np.master a wtedy wzajemnie się zakłucaja i to może być przyczyną,opisz dokładniej,czy otwierałeś kiedykolwiek obudowę kompa i grzebałeś przy cd romce ?
kurcze, kolega grzebał przy tym, otwierał kompa bo miałam wirucha a napęd nie chciał odczytywać płytki systemowej z mojego napędu to on wsadził swój.Nie mam nagrywarki ani innych atrakcji…
a po co masz antywirusy??
chyba po to żeby się bronić przed nimi,kolega powinien włożyć ci wszystko tak jak było, podstawa to przeskanuj kompa antywirem, potem zainstaluj microsoft antyspyware i jakiegoś dobrego firewalla,chyba że masz dodatek sp2 to firewall ci nie jest potrzebny,
poproś kolege żeby zobaczył twojego kompa, musiał coś zle podłączyć
jaśniej płytki Windowsem ?? moze nie masz ustawinego w biosie butowania albo kolega przestawił ci przez przypadek ( albo po prostu padł cd-rom )
najsmieszniejsze jest to że gry mojego brata działają, natomiast jeśli chodzi o odczytywanie np. muzyki, tudzież zdjęć i filmów to siada:(((dlaczego komputery są takie bezczelne??? skąd mam wziąć to całe oprogramowanie spyware etc???
To nie dział na Luzie
Post Kosz