Jestem w Plusie już 5 lat i nie “ukradli” mi ani złotówki. Tracenie kasy to najczęściej wina użytkownika.
@master_zonk6 to mamy podobny staż w sieci
Mam podobne doświadczenia, nigdy mi pieniądze z konta nie uciekały, ale w tej chwili Plus ma problemy z platformą bilingową i takie sytuacje mogą się zdarzać. Jeśli Polkomtel wyda komunikat w tej sprawie, to napewno go tu umieszczę.
Komunikatu oficjalnego na razie brak, ale mam odpowiedź pracownika Plus:
“Pragnę wszystkich uspokoić Problem ze znikającymi środkami z konta jest już znany od zeszłego piątku z tego co się dowiedziałem dzwoniąc do naszego Zespołu Wsparcia Operacyjnego z tego co mi powiedzieli jest jakiś problem natury technicznej ale trwają prace nad jego rozwiązaniem już nie pamiętam dokładnych szczegółów dlaczego te pieniądze znikają, ale po usunięciu usterki wszystkie środki automatycznie wpłyną z powrotem na wasze konta bez żadnych problemów pozostaje tylko cierpliwie czekać aż Polkomtel poradzi sobie z kolejną awarią :)”
Na tą chwilę umieszczam Bonus od Plusa czyli przypomnienie w jaki sposób Plus przeprosił klientów za problemy związane z awarią w 2006 roku.
tak tak, ja mam juz telefon w plusie od 7 lat też nigdy nie zdarzyło mi sie cos takiego aż do teraz. tak, że mam mieszane uczucie co do tej sieci ;/
To po prostu błąd maszyn. Sami nie potrafią zapanować nad tym problemem. Mi pieniądze nie znikają od dwóch dni. Ale nie co z tego, skoro na koncie nadal na minusie? Jutro chyba znów zadzwonię do bok-u z pytaniem czy oddadzą pieniądze. Porażka ;/
no mi w sumie też nie przybywa teraz ale 25zł na minusie to tak nie halo troche ;/
w każdym razie złożyłam reklamację. czekam na odpowiedz teraz
– Dodane 07.12.2009 (Pn) 20:36 –
nadal czekam nadal cisza. bilingi miały pocza przyjść w ciągu 3-5 dni póki co ani kasy ani bilingów nie widać ;/