Więc tak na chomikuj transfer z 3 gb i 12000 p. punktów zmienił się w 120mb i 600 p. Nie jest za pięknie :? Da się może zmienić hasło chomika ? Z kontaktować się z administracją bo coś tam trochę trudno POMOCY !
Przed chwilą sprawdziłem i żadnych problemów ze zmianą hasła.
Ale masz rację bo serwis zamaskował link do zmiany hasła w ten sposób,że jest to wyraz nie wyróżniający się w zdaniu.Być może to takie zabezpieczenie przed botami.
Mam niecałe 3 GB od około roku i nic się nie zmieniło.
Jakiś czas temu wszyscy użytkownicy byli proszeni o zmianę hasła na trudniejsze.
Może nie zastosowałeś się i posiadasz łatwe hasło, które ktoś rozszyfrował.
Po wejściu na główną stronę i zalogowaniu się klikasz w “Opcje”.
Następnie klikasz w “Hasła dostępu” i tutaj należy kliknąć w wyraz “zmień”.
A może ktoś z twojej przeglądarki wyciągnął hasło,kolega lub ktoś inny kto miał styczność z twoim kompem,zmień hasło i nie zapamiętuj go w przeglądarce:)
bez problemu możesz zmienić hasło wejść w opcje>>hasła dostępu>>>zmiana nazwy >>>> i sobie zmieniasz na jakie potrzebujesz
sprawdź w historii transferu, kiedy Tobie ubyło. ja miałem przypadek że ktoś przelał sobie moje punkty na swój transfer, ale po złożeniu reklamacji punkty zostały mi zwrócone
Dzięki zmienie hasło Lecz na mym chomiku nie byłem z około 1,5 miesiąca a w histori co się działo z tymi punktami to tylko wymiana na transfer lecz i tak go mam teraz 126mb
Dzięki za pomoc !
#-o w historii nie znajdzie gdzie się zapodziały jego punkty i transfer. musiał ktoś z domowników lub kto znał hasło i loging pobrać sobie programy [-X
to nie był nikt z domowników małoprawdopodobne ale ktoś się musiał włamać na me konto