Zainstalowalam Partition Magic, zeby zminic sobnie rozmiar partycji, komputer wylączył sie i po ponownym wlączeniu nie pojawiła sie juz partycja d
Jeśli nie ma tej partycji nigdzie nawet w programie Partition MAgic to kibel bo nie wiem…
ale jeśli widzisz ją w Partition magic to kliknij prawym na partycji, potem Advanced -> Unhide partition
popraw tytuł tematu, używając przycisku
Dzięki za odezwe…Jeśli chodzi o Partition Magic - mam niestety Vsitę, wiec nie chodzi u mnie. Co do Test Disk - nie wiem co mam dalej zrobić:( wypisuje mi “Space conflict between two partitions” nie wiem czy uda mi sie z niej odzyskac cokolwiek.
Próbowałam też Active@ Partition Recovery, nie da sie odzyskac partycji: “Unable to recover partition because it overlaps with other partitions!Please define and delete the invalid partitions…” Problem w tym ze mam 3 partycje, ta ktora chce odzyskac (D) akurat jest najwieksza i zawiera najwazniejsze dane. Pozostale, czyli np. E moge usunac, ale C to raczej przeciez nie przejdzie taka opcja:/Nie mam pojecia jak pozmieniac te sektory…i czy w ogole tak sie da…