Zniknęły wszystkie prywatne wiadomości na forum

Jak w temacie. Miałem ich kilka jeszcze pół godzinki temu, a teraz folder jest pusty. Nikt inny nie ma dostępu do komputera a ja ich nie usuwałem.

Czy ktoś wie dla czego i czy można je odzyskać?

Pozdrawiam. :slight_smile:

Przywracanie systemu,próbowałęś. ??

Chyba na serwerze Xenium :P:P:P

Eliza 77 wiadomości zniknęły, jak napisał fiesta , z serwera a nie z mojego komputera. :slight_smile:

Do moderatora: piszę o prywatnych wiadomościach na stronie forum więc nie wiem dlaczego przeniesiono ten temat z działu “o forum” do działu “problemy” :slight_smile:

I jeszcze jedna ciekawostka. Dostaję e-maila z informacją: nadeszła nowa prywatna wiadomość, otwieram skrzynkę i co ?? Nadal PUSTO !!

W tym przypadku, jest pewne, że ktoś rozmyślił się i wycofał PW, zanim zdążyłeś ją odebrać (skądinąd ten ktoś ma do tego prawo), a powiadamianie przez mail’a już tego faktu nie rejestruje… :stuck_out_tongue:

Zapewniam że nikt ci ich nie skasował. Ani Admin ani Moderator nie może tego zrobić.

Admin jedynie kasując zawartość tabeli w bazie danych ale to by wieksza ilość osób miała takie zjawisko.

Wiec sprawdź otoczenie :wink:

Zniknął mój post w tym temacie ( :shock: ), pewnie Moderator wpadł i wypadł nie zostawiając śladów.

Ja mam wszystkie wiadomości; nic nie zniknęło.

Sprawdziłem - ale nikogo nie namierzyłem. :smiley:

Co ciekawe wcięło mi wszystkie wiadomości nie tylko odebrane - jak się okazało.

Na razie od dwóch dni jest w porządku więc dzięki wszystkim za zainteresowanie.

Pozdrawiam.