Dotychczas nie miałam problemów z tą zaporą ,byłam bardzo zadowolona do dnia wczorajszego.Od wczoraj nie daję sobie rady a mianowicie:zniknęła mi ikona,nie mogę tej zapory włączyć,odinstalować również i oczywiśćie nie mogę także zainstalować nowszej wersji.Kiedy klikam na foldery :repair lub zaclient itp.pojawiają mi się komunikaty
Vsmon,Zlclient i inne że program wykonał nieprawidłową operację i nastąpi jego zamknięcie.Po wejściu w szczegóły jest napisane że ogólny błąd ochrony w module VsDATA.DLL.Aktualnie korzystam z innej zapory ale chciałabym powróćić do Zone Alarm.Jestem początkującą internautką.Bardzo proszę o pomoc.Z góry dziękuję
Próbowałam w awaryjnym ,to samo a jeszcze chciałam powiedzieć że jak chcę zainstaować nowszą werję to mam taki komunikat że potrzebne jest zamknięci jakiegoś the True Vector.
W najnowszej wersji(niestety juz wywalilem) chodzi o to okno z wyborem skali zabezpieczenia podczas ladowania programu pojawia sie za kazdym razem a nie mam pomyslu jak je wylonczyc