ZoneAlarm 6.5.700.000 - problem z instalacja


(Center78) #1

Podczas instalacji jest komunikat o "niby" zagubionych plikach vsutil.dll (program ich nie widzi, bo sprawdzalem). Nosza one numery 6.1.744.1

czyli ostatniej aktualizacji programu. Pozniej zainstalowalem ZoneAlarm Free 6.5.690 Beta, no i dzis chcialem zainstalowac najnowsza wersje a tu komunikat o nieznalezieniu w/w pliku .dll oraz cos o true vector serwis. Na razie przesiadlem sie na kerio. Moze cos wersja beta zamieszala?


(Spam) #2

Przyznam, że jak przed chwileczką (po pokazaniu się nowego ZA w dobrychprogramach.pl) kliknąłem w moim ZA (darmowa wersja) Check for Update , program nie wykrył nowych aktualizacji. Mam wersję 6.1.744.001 i tak się składa, że mam na twardzielu doń instalkę. Daj jakieś namiary, to Ci prześlę i zobacz, czy ta wersja działa. Albo napisz na PW.


(Bunio) #3

http://www.rapidshare.de ;]


(Center78) #4

Zadna ze starych wersji nie wchodzi " siedze na tym " od 3 godzin. Kerio tez nie jest zle.


(Spam) #5

Ja nie jestem jakiś developer, po znajomości to najwyżej mogę udostępnić :stuck_out_tongue_winking_eye:

Złączono Posta : 05.06.2006 (Pon) 14:24

Kiedy to wszystko instalowałeś? I skasowałeś dokładnie wszystkie pliki, wpisy w rejestrze, itp?


(Fernando) #6

ZoneAlarm jest znacznie lepszy od kerio moim zdaniem sprubój zainstalować

na nowo ZA błąd wyskakuje bo unich jest coś źle.


(Center78) #7

Dzisiaj. Uzylem ccleaner a potem steganos trace destructor 6.5 zeby resztki wymazal.


(Spam) #8

Spróbuj START :arrow: Wyszukaj.

I podaj takie parametry wyszukiwania:

I daj Wyszukaj.

Zobacz, jakie Ci tam pliki powyskakują, w razie czego niepotrzebne możesz usunąć, może to coś da?


(Center78) #9

Tych dzisiejszych plikow to jest ze 1000. "Na gwalt" ZA nie potrzebuje, moze za pare dni sprubuje sciagnac jeszcze raz.


(Spam) #10

A Przywracanie systemu próbowałeś?

Albo może spróbuj tego ZA zainstalować w jakimś innym folderze...

Wiesz, w sumie to nie są najbardziej skuteczne porady na świecie, ale zawsze można spróbować :slight_smile:


(Center78) #11

Nic nie pomaga. Dziwne bo wieczorem bylem na oficjalnej stronie i ciagnalem wersje stara (6.1.744.1). Nie wiem tez o co chodzi z tym "true vector". W komputerze nic takiego nie ma. Podczas instalacji pojawiaja sie jako *.dll a potem brakuje zpy.dll (?).

Złączono Posta : 06.06.2006 (Wto) 12:00

Jak ktos chce sie bawic z instalacja najnowszego ZA to polecam dzisiejsze posty na oficjalnym forum ZA. Ja czekajac na nowsza wersje przerzuce sie na sygate.