Zwiecha i jakby nowy Windows

Witam od jakiegoś czasu użytkuję Win 7 i do dzisiaj byłem bardzo zadowolony.

Mianowicie podczas gdy siedziałem sobie przed komputerem ten nagle się zawiesił, no to dałem mu reset i od wtedy zaczęły się problemy

nie chciał się uruchomić system do końca, zatrzymywał się na pokazaniu czarnego okna tego gdzie wyskakuje n[. napis że “aby uruchomić z płyty bla bla bla wciśnij dowolny klawisz”,

ponowny reset i dalej to samo, pomogło dopiero wciśnięcie przycisku zasilania i włączenie ponowne.

Po włączeniu rozdzielczość zmieniona (system jeszcze się nie załadował do końca) a tu jakiś komunikat o sprawdzaniu jakiś błędów dysku, później jakieś naprawianie, które miało trwać godzinę, niby się naprawiło ale system wita mnie jakbym dopiero co Win 7 zainstalował, nr gg usunięty, brak czegokolwiek w dokumentach, z tymi dokumentami to w ogóle ciekawa sprawa bo jeśli wchodzę tak: C–>Users—>Moja nazwa----->Documents to wszystko tam jest a po bezpośrednim kliknięciu na ikone na pulpicie lub w menu start nie ma nic, w ogóle jakbym stracił dane, system raczej nie zawirusowany, miałem Kaspra i raczej nie dopuszczał mi tu syfu,

Jeśli jest jakiś sposób, aby doprowadzić to wszystko do stanu przed zwiechą to będę wdzięczny(Przywracanie systemu nic nie dało)

Pozdrawiam

Ja mam ten sam problem tylko, że z Windows Vista

Utworzył mi się jakby nowy user Temp.MojaNawza i zauwazylem ze np gg tam zapisuje swoje dane a nie tak jak wczesniej w folderze MojaNazwa, tylko teraz w tym Temp.MojaNazwa

Ja tak miałem jakiś czas temu - winne się okazało zbyt gruntowne oczyszczenie kompa. Pomogło przywracanie systemu :slight_smile: