Witam!
Od około 2 dni, coś jest nie tak…
Rozwiązałem 1 problem, powstał drugi, a do rzeczy:
Jakieś 2 dni temu, zacząłem mieć ścinki myszy w grze Counter Strike 1.6 (Steam - ten płatny). Poczytałem coś na największym forum o CS i udało mi się rozwiązać ten problem, ale powstał 2, a mianowicie, teraz co 2 minuty gra mi się zwiesza na jakieś 4 sekundy.
Problem rozwiązałem poprzez zmianę priorytetu Hl.exe (cs) z normalnego na niski, na normalnym mam zwieszki mychy, ale za to nie ma zwiech gry (tyle że, niestety, z takimi zwiechami nie da się nawet chodzic ;p).
Dodam jeszczę, że na CS 1.6 NON STEAM (ten darmowy) nie mam żadnych problemów (a priorytet jest normalny).
I ten problem (zwiechy mychy na wyższym priorytecie niż niski), zdarza się jak widzę 4 lub więcej “wrogów”, przy małej ilości nie ma problemów, ale ja lubię grać na serwerach z slotami 20+ więc jest problem…;/
Reinstalowałem całego steama - nie pomogło;
usunęłem configa - nie pomogło;
grzebałem w ustawieniach csa - nie pomogło;
skanowałem pcta antyvirusami/antyspywareami - czysto [tzn co bylo, usunelem];
Specyfikacja komputera:
intel celeron 3,06ghz
geforce 8500gt
768ram
zasilacz 400w firmy “Take Me” (czyli jakiś shit, ale sprawuje się dobrze)
Pisałem temat na forum tego największego portalu o CS, ale tam nie znają odpowiedzi na to pytanie, więc pomyślałem, że napiszę tutaj, bo zawsze mi tutaj pomagano z wszystkim [i nie patrzec na konto, do starego nie znam hasła - lub ktoś mi zmienił ;p].
W innych grach nie mam żadnych problemów z zacinaniem myszki czy czymś w tym stylu.
Liczę na waszą pomoc
smoku