Zwiechy w Counter Strike 1.6

Witam!

Od około 2 dni, coś jest nie tak…

Rozwiązałem 1 problem, powstał drugi, a do rzeczy:

Jakieś 2 dni temu, zacząłem mieć ścinki myszy w grze Counter Strike 1.6 (Steam - ten płatny). Poczytałem coś na największym forum o CS i udało mi się rozwiązać ten problem, ale powstał 2, a mianowicie, teraz co 2 minuty gra mi się zwiesza na jakieś 4 sekundy.

Problem rozwiązałem poprzez zmianę priorytetu Hl.exe (cs) z normalnego na niski, na normalnym mam zwieszki mychy, ale za to nie ma zwiech gry (tyle że, niestety, z takimi zwiechami nie da się nawet chodzic ;p).

Dodam jeszczę, że na CS 1.6 NON STEAM (ten darmowy) nie mam żadnych problemów (a priorytet jest normalny).

I ten problem (zwiechy mychy na wyższym priorytecie niż niski), zdarza się jak widzę 4 lub więcej “wrogów”, przy małej ilości nie ma problemów, ale ja lubię grać na serwerach z slotami 20+ więc jest problem…;/

Reinstalowałem całego steama - nie pomogło;

usunęłem configa - nie pomogło;

grzebałem w ustawieniach csa - nie pomogło;

skanowałem pcta antyvirusami/antyspywareami - czysto [tzn co bylo, usunelem];

Specyfikacja komputera:

intel celeron 3,06ghz

geforce 8500gt

768ram

zasilacz 400w firmy “Take Me” (czyli jakiś shit, ale sprawuje się dobrze)

Pisałem temat na forum tego największego portalu o CS, ale tam nie znają odpowiedzi na to pytanie, więc pomyślałem, że napiszę tutaj, bo zawsze mi tutaj pomagano z wszystkim :wink: [i nie patrzec na konto, do starego nie znam hasła - lub ktoś mi zmienił ;p].

W innych grach nie mam żadnych problemów z zacinaniem myszki czy czymś w tym stylu.

Liczę na waszą pomoc

smoku :wink:

Zmieniłbym zasilacz i dorzucił ramu, albo go wymienił (nie podałeś producenta).

format pomógł ;p można zamknąć.