Zwiechy :(

otóż sytuacja wygląda tak.

otworzyłem kompa zeby nową nagrywarkę podłączyć i przy okazji przeczyściłem wiatraczek na karcie graficznej o ogólnie troszkę kurzu ściagnołem.

wszystko wygląda spoko,odpalam windowsa pokazuje ,że wykrył nowy sprzęt, odpalam gierkę a tu po minucie komp staje-zacina się poprostu obraz jest zatrzymany i warczy coś (jak potem sprawdziłem dzieje się tak po chwili gry w każda grę i po dłuyzszym czasie siedzenia w necie ,słuchania muzyki itp.).

więc wyłączyłem kompa, otwieram go , odpiołem i podpiołem kartę jeszcze raz, nowa nagrywarkę odpiołem wogle j (nową dla mnie bo stara z 2003 roku sie zepsuła ,a ta jest z 2000 :))

włanczam znowu windowsa, gierkę i znowu sie zaciną :frowning:

cofnołem system do pukktu przywracania z sprzed druch dni ale to nic niedało .przeskanowałem dwoma antywirusami i antyspiwarem kompa (coś tam znalazło i usuneło) ale dalej niemoge grać ani przez dłużej korzystac z komputera :frowning:

pomocy

wklej log z HijackThis

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=36654

a podczas czyszczenia z kurzu tego wenylatora na karcie graficznej czegos nie odlaczyles… moze cos z nim jest nie tak i po czasie zaczyna zwalniac wirowanie lub w ogole nie wiruje… odpal jakas gre 3d i sprawdzaj temperatury - oraz szybkosc obrotowa wentylatora. byc moze komputer po prostu ma za goraca przez wadliwe dzialanie wentyla.

Sprawdz czy wiatraczek na karcie graficznej działa - odpal kompa bez obudowy. Możliwe, że przegrzewa się karta graficzna.