Zwiększenie głośności słuchawek

Kupiłem od kolegi Nokię N70, dokupiłem sobie do niej słuchawki, aby móc słuchać radia. Po włączeniu radia uważam że słuchawki trochę cicho chodzą, chociaż zwiększyłem głośność na full. Może jest jakiś patch, albo jakiś sterownik, który by zwiększał głośność tych słuchawek?

z radiem nic chyba nie zrobisz ale możesz podgłośnić MP3 używając innego programu, np. PowerMP3, OggPlayer czy LCG Jukebox…

reszta odtwarzaczy jest kiepska, nie warto zaprzątać sobie nimi głowy :wink:

Jakie masz słuchawki? Jeśli pchełki to zmień je na dokanałowe a od razu odczujesz różnicę, szczególnie w hałasliwym otoczeniu :slight_smile:

Słuchawki to mam normalne, podobne do oryginalnych w Sonym Ericssonie k550i. A nie da się zmienić jakiegoś sterownika dźwięku, żeby głośniej odtwarzał? W k550i udało mi się zmienić tak że był duuużo głośniejszy. W Nokii tak się nie da?

za du

A zna ktoś może jakiś poradnik jak sflashować n70? Znalazłem, ale po angielsku, a po polsku to za dużo mi nie powiedziały (do tej pory bawilem się Sony Ericssonami).

a po co chcesz flashować N70?!

Szukaj programów na symbiana i je ściągaj i instaluj… chyba proste, nie?

czyli najgorsze jakie mogą być :smiley:

kup Creative EP-630, kosztują tylko 50zł… to nie duży wydatek bo słuchawek nie kupujesz codziennie tylko raz na długi czas…

jaasne… a jakość była taka że słuchać się nie dało :roll:

ale ty na to na 99% nie zwracałeś uwagi, ważne żeby cośtam grało, nie?

mówię ci, weź znajdź te programy co podałem wcześniej i je przetestuj…

zobacz co najgłośniejsze i już…

od razu mówię, OggPlayer jest darmowy i najgłośniejszy ale jak przesadzisz to nie będzie się dało słuchać muzyki! tak będzie charczeć :stuck_out_tongue:

Chce sflashować n70 bo mam wersję softu 5.0705.3.0.1 a jest nowsza i podobno dużo lepiej i stabilniej chodzi.

ściągnij sobie NSU (Nokia Software Updater) i podłącz, jak wykryje to klikaj tylko dalej, w 10-20min zrobi ci się nowy soft…

podczas wgrywania nie ruszaj telefonu ani kabla!

i pod żadnym pozorem nie odłączaj fona podczas wgrywania softa… nawet jeśli stwierdzisz że się zawiesiło…