Zwiekszenie predkości neostrady

mam jeszcze na dwa lata umowe z tp na internet lecz chciałbym podnieść predkość internetu

wiec pytanie

czy można ?

jak tak to czy mozna skożystać z jakiejś promocji

Niedawno dzwoniłem do TP i powiedzieli że nie można zwiększyc prędkości, tylko jak zostało 3 miesiące do końca umowy, wtedy jedynie. Teraz może coś sie zmieniło ale wątpie w to.

Witam!Najlepiej sam zadzwoń i się dowiesz pod nr 9393,albo pod nr 0801-321-123 i jeszcze jeden nr 0800-102-102

Bzdura, zawsze można migrować do wyższej opcji (pod warunkiem że warunki techniczne na to pozwolą).

Nie można migrować do opcji niższej.

Szczegóły :arrow: infolinia NEO, BOK Tepsy lup Orange w Twojej okolicy.

devil33 ja mam podobna sytuacje, mam jeszcze neo 512 na dwa lata, w tamtym roku podpisałem umowe na 3 lata, czyli co teraz można sobie zmienić neo na np. 2 mega, ale wtedy chyba jednoczesnie trzeba podpisaćnowy aneks do umowy ?

Oczywiście, że można. Tak trzeba podpisać, bo przecież będą obowiązywały nowe warunki umowy :slight_smile:

Czyli oczywiście także będę mógł skorzystać z aktualnych promocjii ? :mrgreen:

A taumowa , co zostały jeszcze dwa lata zostanie anulowana ? :stuck_out_tongue:

https://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=neo_migracja

wypełnić formularz i wszystkiego się dowiedzieć.

I jak zwykle najciemniej pod latarnią !!

A jak myślisz będziesz miał dwie i za obydwie będziesz płacił ???

Kiedyś tak było, jeśli teraz podpisujesz aneks nowa umowa “dolicza się” do starej. Sprawdź sobie w ‘Panelu’ neostrady, tam masz datę zakończenia umowy. Możesz zrobić ‘symulację’ podpisania aneksu i pokazuje Ci datę rozpoczęcia i zakończenia nowej umowy.

A najlepiej zadzwonić na infolinię.

Nie całkiem. Masz podane numery. Zadzwoń, spytaj, będzie najprościej niż gdybać :slight_smile: