Zwrot pieniędzy

Witam, chciałbym zwrot pieniędzy za grę Gothic Universe Edition lecz mam w niej przegrane ponad 5 godzin (dokładnie 6) jest dalej możliwość żeby ten zwrot dostać? (Steam)

Będzie ciężko bo steam chyba ma do 2 godzin a i czasem wtedy potrafią cwaniakować i odmawiać jednak spróbować nie zaszkodzi.

Raczej nie uda ci się zwrócić. Sam próbowałem z grą w której miałem godzinę i nie przyjeli zwrotu :frowning:

Mojemu bratu raz przyjęli zwrot tzn sie kopiłem mu gre na urodziny a on potrzebował coś dokupić do innej gry więc wycofał gift i dostał kase… ale on chyba jej wgl nigdy nie odpalił więc to zmienia postarz rzeczy…

ponad limit czasu regulaminowego. Nie zwrócisz. Tzn, możesz spróbować ale już widzę ten komunikat :slight_smile:

https://store.steampowered.com/steam_refunds/?l=polish

Kiedy można poprosić o zwrot pieniędzy

Oferta zwrotu pieniędzy na Steam, dokonana w ciągu 2 tygodni od daty zakupu i dla produktów uruchomionych przez mniej niż 2 godziny, dotyczy gier i programów ze Sklepu Steam. Poniżej znajduje się opis działania zwrotów pieniędzy dla innych rodzajów zakupów.

1 polubienie

No czyli tak jak myślałem do 2 godzin a nawet czasem przed upłynięciem 2h potrafią jeszcze odrzucić…

Można zamknąć, zwrotu nie zdobyłem