Życzenia Świąteczno Noworoczne 2012/2013

Witajcie, życzę Wam miłych, wspaniałych Świąt, niekoniecznie “bogatych” materialnie, ale takich, o których się nie mówi, nie myśli jako te zwyczajne, byle zaliczyć.

Naturalnie spełnienia marzeń w Nowym Roku, to już 2013…parę lat jestem na tym forum.

Uzyskałem pomoc od wielu osób, za którą bardzo dziękuję.

Bawcie się dobrze w Sylwestra, jak kto lubi, jak chce. Pamiętajcie, żeby dbać o wspomnienia, więc nieważne, czy i jak, ale gdzie i z kim.

Wszystkiego dobrego !

dołączam się do życzeń :slight_smile:

Wzajemnie

Do Świat daleko ale co tam :slight_smile:

Wszystkim Zdrowych i Wesołych Świat oraz Szampanskiego Sylwestra :-({|=

dziękuję :slight_smile: …już tylko tydzień, a czas świąteczny dla mnie leci od początku listopada w pracy, a w głowie od grudnia :slight_smile:

/me także się podłącza. Życzy też i7 pod choinką :slight_smile:

Lepiej za wczasu życzenia złożyć co by nas szybciej koniec świata nie zastał :smiley:

Wszystkiego dobrego wszystkim.

Najlepszego! Może coś się zmieni w tej szarej, polskiej rzeczywistosci:)

również dołączam się do życzeń dla wszystkich użytkowników forum :slight_smile:

To ja dorzucę od siebie:

Ile równań niezależnych, ile jest szeregów zbieżnych, ile całek niewłaściwych, ile na płaszczyźnie krzywych, ile funkcji kwadratowych, co nie mają miejsc zerowych, ile jest układów sprzecznych, ile krzywe mają siecznych, ile różnych jest symetrii, ile twierdzeń w geometrii, ile przestrzeń ma wektorów, co nie tworzą pustych zbiorów, tyle szczęścia i radości w Waszym domu niech zagości!

Tak, jestem na mat-fiz :wink:

Tak nawiasem, do życzeń dołączam choinkę z łańcuchami:)

3ROTll.jpg

Również wszystkiego najlepszego, ale już tylko z okazji Nowego Roku:)