Czym są numery ID pod w tabelce pod wykresem ? (po lewej od dat)
To są po prostu identyfikatory transakcji, w razie gdybyś musiał się powołać w reklamacji
Aha. A takie pytanie przy okazji … ile osób przystąpiło do programu ?
Ja już zarobiłem swój pierwszy milion, a Wy ?
W ogóle czy nowe blogi nie powinny ukazywać się w jakimś miejscu aby inna osoba mogła zdecydować czy nadaje się na główną czy nie ?
Bo moderatorzy to zatwierdzający/publikujący mogą mieć akurat złe dni i nie lubić użytkownika, a ten wtedy będzie pisał dla siebie…
Wtedy należy przynieść większą łapówkę
Albo strzelić wielkiego focha na forum ;PPP
Tylko nie wydaj tego na głupoty
Bez obaw, trudno będzie wydać taki majątek. Musze zacząć pisać…
Obecnie mamy blisko 100 zarejestrowanych Partnerów
Supcio. Macie jakąś statystykę / infografikę ?
Koniecznie w Power Poincie ;PPP
No takie statystki (kto ile kasy zarobił) mogłyby wyglądać interesująco
No w sumie można by było porównać czy takie pisanie jest “opłacalne”
Ja myślę, że to byłby nowy wektor do “fochowania” na adminów
Biorąc pod uwagę wczorajszą “akcję” raczej ban lub usunięcie tematu
Chodzi mi o to, że w naszej społeczności jest OGROMNA przewaga focha (bo coś nie działa zgodnie z oczekiwaniami) nad pozytywnym komunikatem (fajnie, że coś nowego zrobiliście). Czegoś takiego jak krytyka konstruktywna (fajnie, że coś nowego zrobiliście ale jeszcze fajniej byłoby gdybyście poprawili to i to w ten sposób) w zasadzie w ogóle nie obserwuję.
To jak z tą “kąsolą”. Z jednostkowego i całkowicie wyjątkowego wydarzenia robi się WIELKĄ zadymę, w której się sugeruje, że to jest norma… Wybacz @lordjahu ale to jest wektor w kierunku idiotyzmu.
Hej,
A ja myślę, że nie. Garść statystyk, jeszcze okraszonych ładnymi grafikami i bez podawania nicków najlepszych byłby całkiem fajnym tematem. Nie wiem czego można by się doczepić w takim wpisie…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Pewnie tego, że nudny i nic go nie wyróżnia od raportów GUS-u.