Planowany był zakup AKG 412 P, ale jak przyszło co do czego, to w sklepach albo nie mieli, albo cena skoczyła do 150zł, a to już za dużo. Sennheiser PX100 od razu za drogi, Koss Porta Pro wyglądowo nie pasuje, podobnie AKG 414 brzydkie (do tego te gąbki wystające, a nie jak we wcześniej przytoczonych modelach płaskie - sprawdzone, mniej wygodne). Czy znacie jeszcze jakieś porządne słuchawki tego typu w tym przedziale cenowym? Będą one grały z Sansą Fuze.
Byłyby super (chociaż osobiście za tymi gąbkami nie przepadam), ale akurat Ponczek_import nie ma zazwyczaj oryginalnych słuchawek, szczególnie, gdy normalnie te słuchawki chodzą po 200zł. Nie wierzę, że inne sklepy nakładają taką marże, albo Ponczek_import ma jakiś specjalny kanał z którego czerpie oryginalne, ale tanie słuchawki.
A co powiesz na Sennheiser HD202? Ja osobiście jestem z brzmienia Sennheisera bardzo zadowolona.
Wszystko git, ale nie są to słuchawki o jakich myślę. Bardziej się one nadają do domu (komputer) niż na zewnątrz (mp3). Co do jakości dźwięku to wiem że jak na tę cenę to jest wysoka.
– Dodane 12.05.2009 (Wt) 23:33 –
Ostatecznie kupione AKG 414, z bliska i po czasie robią lepsze wrażenie, dźwięk bez zastrzeżeń.