Witajcie, czy nie sądzicie, że założenie kanału na IRC dla dobreprogramy.pl było by dobry pomysłem? Było by to miejsce o większej funkcjonalności niż forumowy SB, miejsce gdzie na bieżąco można by się wymienić poglądami, porozmawiać w luźny (nie mylić ze spamerski) sposób, po prostu pogadać z ludźmi związanymi w jakiś sposób z dobreprogramy.pl?
no tak, szukałem w dziale “O Vortalu” a nie “O forum”
Niemniej jednak tamten temat jest zamknięty, bo zakończył się dosyć głupim pomysłem postawienia nieautoryzowanego przez administrację kanału… może więc jednak reaktywacja tematu i coś z tego tym razem wyjdzie…
Mi się ten pomysł wydaje ciekawy.
Widząc jaka dzieciarnia czasami tutaj siedzi, to raczej zrobiłby sie z tego jeden wielki śmietnik.
Pomysł ciekawy.Można by na próbę założyć taki kanał IRC i zobaczyć czy dzieciaki nie przyjdą spamować.
Popieram :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
sikwitit nie przypisuje innym czyichś pomysłów.
Temat założył Airborn a nie kaczor0
Tak się czasami robi
Poprawione
No więc jak bedzie, moim zdaniem to świetny pomysł, bedzie mozna wymieniac sie na bierząco poradami itp. Czemu by nie spróbować :!: :!:
Będzie tak, jak postanowi administracja
wierzę w administracje i jej otwartość na nowe rzeczy :x
Czyli jeszcze sobie poczekamy, choć ja byłbym za… ale czy jest on tak na prawdę potrzebny ? Raczej nie, ot tak tylko by był…
Hmm… nawet dobry pomysł. Więcej miejsca na pisanie niż w shoutbox’ie.
Śmielej można porozmawiać na dany temat (nie mówię tu o crackach
Ty nie, ale inni mogą i co wtedy :x
Nie jestem specjalistą od IRC’a, ale chyba można ustawić tak, że kiedy ktoś napisze: “crack”, “cd key” to wtedy dostaje bana na 24h lub 48h :]
A jeżeli ktoś z adminów/modków chciałby napisać, że nie można rozmwiać tutaj o crackach, wtedy powie to tak: “tutaj nie można rozmawiać o… …sami wiecie o czym” :mrgreen: - nie no, zmyślam
No fakt, z tymi crackami i cd keyami to może być mały kłopot.
Cygan - Można by było tak zrobić Tylko może proponowałbym zamiast:
napisać “Proszę przestrzegać punktu 1.2 regulaminu fourm dp” :lol:
To jak ja wtedy wejdę?
Czas zmienić nick
Zgłoś się do lazikara i podaj propozycję nowego
Crack na forum o legalnym oprogramowaniu :x :o
Tylnymi drzwiami, aby Cię nikt nie zauważył