Prośba o zgłoszenia błędów na nowym forum w tym wątku.
Gorąca prośba o zgłaszanie tutaj tylko i wyłącznie błędów - żebyśmy mogli szybko ze zidentyfikować i usunąć. To jest obecnie priorytet. Na rozmowy o dodatkowej funkcjonalności, pomysłach i życzeniach przeznaczymy zaraz osobny wątek.
Kilka uwag - zwykłego prosilver zaraz nie będzie, nie ma więc potrzeby sprawdzać co tam pod nim nie chodzi.
Druga sprawa to wyszukiwarka, która zacznie działać dopiero jutro - forum po migracji trzeba na nowo zindeksować, co trwa długo i zabiera bardzo wiele zasobów, stąd proces reindeksacji uruchomimy w nocy z wtorku na środę.
Ok, ale problem związany z rozdzielczością, który wcześniej zgłosiłem występuje także pod stylem prosilverdp. Jest też kolejny problem z tym związany (pierwszy screen przy 800x600, drugi przy 1024x768):
Po wyświetleniu stronki głównej forum SB ma taki kształt
Brakuje jeszcze cytowania poprzedników, oraz cały czas mnie wylogowuje i co sekundę muszę się logować na nowo. Ps korzystam z Opery, rozdz. 1024 na 768 piks.
@edit
SB i i logowanie już OK, tylko straaasznie wolno ładuje się forum
Po kliknięciu Zobacz tematy bez odpowiedzi, Zobacz nowe posty lub Zobacz aktywne tematy wyświetla się lista postów, a powyżej niespolszczony komunikat o powrocie Return to advanced search
Odnośniki w postach otwierają się w tym samym oknie (zastępują dane okno). Czy to jest ficzer czy bug? Bo wydaje mi się, że chyba powinny odpalać się w nowych oknach…
Pierwsze wrażenie nie najlepsze… te kolory jakoś mi nie pasują, ale jak już się załaduje można dostać “oczopląsu”, trzeba przenosić wzrok z treści na użytkownika, co nie jest za wygodne. Korzystam z Opery, na razie nie sprawdzałam na innych przeglądarkach, ale z ładowaniem się stron tragedia! Teraz chyba z 5 minut usiłowałam otworzyć ten dział i ciagle info jak na screenie. Próbowałam też dostać się do innych, ale było tak samo. Mam nadzieje, że wszystko po jakimś czasie wróci do normy.