To co w temacie. Chcielibyście? Moze Admini i Moderatorzy tez się wypowiedzą jak to jest :lol:
Ja osobiście z chęcią bym takowym został 8)
To co w temacie. Chcielibyście? Moze Admini i Moderatorzy tez się wypowiedzą jak to jest :lol:
Ja osobiście z chęcią bym takowym został 8)
Nie :mrgreen:
A co byś chciał modernizować 
kubut trzeba mieć znajomości, żeby modernizować, oj(tfu) moderować 
założysz sobie forum będziesz nim władał 
ja kiedys byłem, oczywiście nie tego forum :mrgreen: i wiem jaka jest to wyczerpująca i ciężka praca,i nie chciał bym być
Bzdura :!:
kuz5 na żartach się nie znasz? ironia :]
Oj, no nie wiem :roll:
wigrus ==>raczej nie założe forum które zaspokoiłoby moje “rządze”
Mi chodzi o duze forum:)
Faja ==>I co z tego że ciężka? Zdaje sobie z tego sprawe ale to nie zmienia faktu że chciałbym być-i tak nie mam co robić:)
kubut a może poprzez ten temat chciałbyś złozyć publiczną prośbę do administratorów? :mrgreen: :

No cóż - marzenia piękna rzecz 
Tylko ta motywacja :o
Buahaha… 
o w takim układzie to zmienia postać rzeczy
:mrgreen:
Ja jestem adminem pewnego forum. Niestety ono powoli upada 
Wczoraj kumpel założył forum - zostałem modkiem
Co do tego forum - napewno bym nie odmówił… gdybym nie dawał sobie rady zrezygnowałbym.
Jednak narazie modki dają sobie rade i nie potrzeba nowego 
Duda ==>Jakbym chciał złozuć proźbe to napewno nie robiłbym tego publicznie:D Wolałbym prywatnie:)
asterisk ==>To ze tylko to napisałem nie znaczy że tylko to jest moją motywacją:]
to dobrze 
Ale tą właśnie podałeś jako pierwszą, czyli najważniejszą
Napisałem że wolałbym prywatnie-to nieznaczy że tak zrobibie:P Tym samy chciałbym powiedzieć że ten temat to też nie jest takowa proźba. Jakby był proźbą jego tytuł brżmiałby tak: “nie potrzebujecie nowego modka?”.
Wcale nie jest najważniejszą tylko poprostu jest to powód dla którego mógłbym poswiecić duzo czasu-bo i tak mam duzo marnowanego czasu. Tym chciałem tylko że nie jestem zapracowany-kurcze-to znowu brżmi jak proźba o przyjecie. Moze powinienem się zamknąć? :x
:lol: :lol: :lol:
No to masz wspaniałe pole do popisu działając na tej niwie
I tym samym byłbyś spalony - nikt nie lubi nachalności 
Zwłaszcza w sytuacji, gdy pewne reguły są jasno
określone w regulaminie.
Bycie moderatorem ciężka praca, sami sami moderatorzy tego forum tak mowią ![]()
Ja kiedyś miałem takie ambicje, ale teraz raczej nie chciałbym byc moderatorem!! Lecz jeśli by się zdarzyla taka okazja to może! ![]()