Włączyłem i odpaliłem 3d marka i po 5 sekundach komputer się wyłączył i nie wstał spowrotem dodatkowo poczułem spalenizne. co mogło się spalić ? CO MAM ZROBIĆ ?? POMOCY PLZ
karta jest nówka, myślę że to zasilacz bo użytkownicy na tym forum powiedzieli mi że jest za słaby mam nadzieje że nie pociągnął za sobą reszty sprzętu na tamten świat.
po co skoro sam sobie mogę to zdiagnozować za pomocą forumowiczów
Śmierdzi z zasilacza ale jak przepiąłem kartę graficzną do komputera kolegi to nie zadziałała , jak uda mi się kombinować płytę pod soket 939 to sprawdzę procka
Niestety skoro i karta poszła, to prawdopodobnie reszta podzespołów też. Dziwi mnie tylko że skoro Ci powiedzieli że zasilacz będzie za słaby, to pomimo wszystko próbowałeś… zanieś kompa do serwisu, niech Ci sprawdzą co da się uratować…
TRAGEDIA kumpel który przyszedł z płytą główną nie zauważył lerzącego na ziemi procesora i na niego nadepnął :o :x :shock: :o :x wszystkie nóżki się wygięły
czy procek zadziała jak spróbuje to odgiąć z powrotem ???
Hmm chyba ten procek i tak był do wyrzucenia pod tą srebrną blaszką są przypalone elementy i strasznie śmierdzi a na płycie głównej kumpel zauważył że kondensatory są bardzo napuchnięte poza tym na sprzęcie kumpla nie wykrywa moich napędów i dysku DRAMAT dobrze że mi został laptop taty bo by mi flote w ogame rozwalili
To że karta graficzna poszła to nie oznacza że reszta podzespołów też u mnie kiedyś zasilacz spalił kartę graficzną i ram no i jakoś wszystko działa do dziś.
Trzeba było nas słuchać z tym zasilaczem to byś teraz nie płakał.