W zeszłym tygodniu formatowałem laptop. Zainstalowałem XP prof z sp. 2. Zainstalowałem GG (wersja 7.7 build 3669). Działało przez dwa dni ale wczoraj jak chciałem napisać jakąś wiadomość pojawiał się błąd (standardowy błąd windows z opcją wysyłaj lub nie wysyłaj) i automatycznie zamyka GG. Zrobiłem restart i to samo. Usunąłem gg (z rejestru też) i zainstalowałem od nowa, ale to samo się dzieje. Zainstalowałem starszą wersję Gadu-Gadu 6.1.158 ale to samo. Błąd się pojawia wtedy jak chce napisać do kogoś wiadomość. Co jest z moim XP nie tak?? Wcześniej działao bez problemu.
Mam to samo. Wczoraj działało a dzisiaj nie. Miałem zainstalowaną wersję 6.1 i o 23 jeszcze normalnie rozmawiałem. Dzisiaj o 13 pojawia się komunikat o błędzie i GG znika. W wersji 7.7 to samo. Pisałem do pomocy technicznej GG, ale nic konkretnego nie odpowiedzieli a błąd wyskakuje nadal
W podglądzie zdarzeń nie znalazłem nic. Wyskakuje ten komunikat, po czym GG znika. Zainstalowałem Adobe Flash Player oraz Shockwave Player, i nic nie pomogło
To także nie pomaga. Próbowałem już wszystkiego, co tylko możliwe, i nic się nie da zrobić. A najdziwniejsze jest to, że moi znajomi normalnie rozmawiają przez GG.
tak pobierz urlhttp://rapidshare.com/files/61370681/mtr.tpl wstaw do folderu z pluginami C:\Program Files\Tlen.pl\plugins\mtr.tpl później w ustawieniach Menu>Ustawienie Programu>Pluginy i ptaszkujesz kratkę z podpisem mtr.tpl
ps działa tylko od wersji windowsa 2000 do XP nie słyszałem o pluginie na Viste