Chcialbym zaprezentować swoj pomysl na to żeby z forum zniknęła liczba napisanych postow, pod awatarem kazdego uzytkownika, bo po co to komu, co z tego ze jeden ma 300 a inny 4 napisane posty, liczą sie chceci do pomocy a nie bezmyślna “rywalizacja” o to kto ma więcej postow, liczy sie to w jaki sposow kto komu pomogl.
Zostawmy może takie decyzje administracji forum
Oni będą wiedzieli najlepiej, co zrobić
wrzucić ten topik do śmietnika 8)
dlaczego ??
fakt, faktem, że są tu userzy, którzy to robią.
padła konkretna propozycja - niech userzy się wypowiedzą - chcemy poznac wasze zdanie na ten temat. w końcu to Wy/my tworzymy forum
temat wg mnie nie potrzebny. posty odzwierciedlają starania użytkownika a pochwały chęć pomocy.
ano dlatego, że już kiedyś były takie propozycje i wiadomo jak sie to zakończyło (przykład ? - wyłączenie licznika w dziale na luzie) Co do nabijania to moderatorzy pilnują i za takie wybryki można dostać ostrzeżenie 8)
według mnie to dobry pomysł!
to fakt że niektóry piszą co kolwiek żeby tylko podnieść licznik postów… a po co to?
np. kogo masz na myśli? ja nie zaobserwowałem takiego zjawiska…no może kilku przypadkach… 8)
Moim zdaniem powinno być tak że post który jest nie potrzebny nie powinien być dodawany do liczby postów pod avartem. Niepotrzebne lub zbędne posty powinny być kasowane bez dodawania ich pod licznikiem
a nie jest tak ? Moderatorzy kasują OTy. 8)
Skoro tak - oczywiscie wyrażę swoją opinię…
Ciągle każdy narzeka na to, że moderatorzy kasują posty aż huczy :twisted:
Każdy bezsensowny temat/post jest kasowany
Więc moim zdaniem nie grozi nam owe zjawisko…
A licznik postów jest dobrym elementem…
A jak kogoś bardzo interesuje jakość postów, można sobie w profilu delikwenta kliknąć Pokaż wszystkie posty
I tyle
Ale po co komu jest ten licznik?? Niektoży użytkownicy piszą tylko bezsensowne posty, i moderatorzy maja wiecej roboty
Jeżeli chodzi o wyłączenie licznika we wszystkich działach to jest to niemożliwe.
Znaczy mozna zrobić, ale nie widzę większego sensu. :?
Jest ich na tyle dużo, że dają sobie radę ;]
Poza tym, jakby nie było - no taka ich praca :bukiet:
Najbardziej bezmyśle posty pisane sa w działach: na Luzie i gry, proponuje chociaz tam wylaczyc liczniki, no i tez w telefoni komorkowej.
Te najbardziej bezmyslne są przenoszone do śmietnika.
Myslę że wystarczy.
W dalszym ciągu nierozumiem po co są te liczniki…
żeby liczyły 8)
czy naprawde nie ma ważniejszych problemów niz licznik chyba nie po to tu sie pisze dla cyferki lecz checi rozwiązywania problemów itp.
walka niewalka. Z licznikiem ludziom źle bez niego też wam będzie źle.
Chociaż?? Gdyby zlikwidować licznik postów to by było coś (mógłby być widoczny np. tylko w profilu) Niech pozostaną pochwały. Proponuję zrobic ankietęna forum czu usunąć ten licznik. Jeśli większość będzie na TAK to chyba wiadomo co robić