co mam zrobic zeby sie nie zapisywaly stronki w archwiu??
to zależe w jakiej przeglądarce!!
ogólnie to się robi w Panel Sterowania; Opcje Internetowe![]()
Wejdz w opcje internetowe i przestaw na 0 Liczba dni trzymania stron w historii. 
Po co te wykrzykniki ? 
Opera:
Narzędzia/preferencje/Historia i cache - tam masz wszytskie potrzebne opcje
Narzędzia/opcje internetowe na tej stronie, która Ci się wyświetli znajdź Tymczasowe pliki internetowe i kliknij ustawienia
IE ustawia domyślnie 417 MB na historię ! Zredukuj to (lub zwiększ) przsuwając suwak
kolego Raq! ![]()
Hehe nieźle docinasz
Staram się koledze pomóc i podaję mu to co wiem. Nie używam innych przeglądarek i siłą rzeczy nie wiem jak ustwaiać historię …
P.S Zwróciłem uwagę na wykrzykniki , a nie na Twoja odpowiedź
tak wlasnie mam zrbione! ![]()
najlepszym rozwiązaniem będzie chyba zmiana IE na inną przegladarkę ![]()
Internet explorer nie jest populany dlatego bo jest dobry tylko dlatego, że jest wbudowany w Windows …
Kliknij TU 
jak juz zadeje pytanka to jeszce jedno mam!! czemu jak ustawiam strona startowa np.wp lyb onet, to wtedy samo mi sie ustawia na http://296f8.ilxt.info/index.php?aid=20009 
bo masz robaczka w kompie!! :rotfl:
ściągnij program CW Shredder i on usunie “fajną” stronę startową ![]()
najlepiej przeskanuj kompa HiJack This i wklej loga bo masz tam chyba niezły syf!! :silly:
co mam zrobic!! wytlumaczbardziej! ![]()
-
ściągasz program HiJack This
-
instalujesz go
-
uruchamiasz i skanujesz system
-
po skanowaniu dajesz Save log
-
cały zapis owego loga kopiujesz i wklejasz na forum
5a. możesz założyć nowy temat z logiem lub wkleić go tutaj; ale żeby nie robić bałaganu lepiej załóż nowy
- koledzy (bądź koleżanki) mądrzejsi\madrzejsze ode mnie napiszą co trzeba w HiJacku usunąć
i tyle!! 
grrrrrrr widze ze tu nikt do tego sie nie spieszy! ![]()
no teraz to się czuję potwornie!! :roll: :o :shock: O CO CI CHODZI??
no zalozylem temat!! s wzucilem tam moj logi!! nikt sie nawet do tego nie ruszyl:(
powiedz mi czym najlepiej skanowac kopa! ![]()
oj aleś ty chłopie niecierpliwy!! poczekaj aż zjawi się na forum ktoś kto się zna na logach to napewno pomoże!!
na głównej stronie vortalu są trzy skanery on-line!! spróbuj nimi i cierpliwie czekaj aż ktoś się zajmie twoim logiem!!
zrobilem to juz!! raczej opery nie moge zainslowac! ![]()
Poczekaj na Phylby-ego … 
–Update–
Lub kamcię

log sprawdzony!!