Ta pierwsza na pewno się nie nadaje. To jakieś dziwne dziadostwo tylko dla kompów FS.
Jeśli masz PCI Low Profile, to ta druga może być ok, ale nie jestem jakoś tu super obeznany, wiec niczego nie polecę. Dużo kasy raczej nie stracisz jakby co.
witam,
rozmawiałem przez weekend i jest podobno jeszcze jedna ważna kwestia. kwestia tego czy jednoczesnie będzie działać wyświetlanie obrazu na dwóch kartach graficznych.
Mam telewizor, który ma wejscie hdmi i podlacze go pod ten trzeci wolny port. Zobaczymy czy w ogole ruszy na kablu hdmi-hdmi.
po HDMI telewizor ( robi za trzeci monitor) dziala tylko jednoczesnie z 1 monitorem. Mogę wybierac wsród róznych konfiguracji ale tylko miedzy dwoma obrazami.
hej system rozpoznaje telewizor ale jako trzeci naraz obraz nie umiem go ustawic. W menedzeze urzadzen widac pod monitory 3 takie same pozycje - Standardowy monitor PnP.
wykrywa go ale ustawienia są niedostępne. O ile 1 i 2 monitor ma karte graficzna i ustawienia/ wlasciwosci do podgladniecia i ustawienia to ten 3 monitor nawet jak wybieram jakies opcje rozszerz na niego obraz to nie wyswietla obrazu.
nic nie kupowalem jeszcze. Narazie kupilem kabel HDMI zeby podlaczyc telewizor i sprawdzic czy dziala itp. Efekty podlaczenia widac na zdjeciach - komp wykrywa go ale nie wiem dlaczego nie ma ustawien. Moze trzeba wlaczyc w BIOSie tak jak ktos wyzej mowil jakas opcje pod 3 monitory… U mnie jej nie ma ale aktualizacja biosa to chyba narazie najlatwiejszy i najszybszy pomysl ?
czy nie ma czegos tanszego ? nie zalezy mi na jakosci, moze byc nawet uzywka. Czy aktualizacja BIOS nie da mi np opcji Wireless Display i podlaczenie 3 monitorow ? ktos wyzej o tym pisal a widze w Twoim linku ze ostatnia z opcji pokazuje taka konfiguracje. Co to “wbudowany wyswietlacz” nie rozumiem tej konfgutracji
Kup najtańszą kartę graficzną z możliwością wyświetlania takiej rozdzielczości jaką potrzebujesz i złączami na jakie masz monitor. Szkoda kasy na wyświetlanie pulpitu. Oczywiście na niskim śledziu - low profile.