4 września do szkoły?

Na to wygląda, że 4 września do szkoły, bo będzie to poniedziałek a nie 1 września piątek.

Jak mi nie wieżycie to sami spójrzcie:

4 września 2006 r.

(podstawa prawna: § 2 ust. 1a rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej i Sportu z dnia 18 kwietnia 2002 r. w sprawie organizacji roku szkolnego - Dz. U. Nr 46, poz. 432, z późn. zm.).

A jak to wam nie wystarcza to zobaczcie tu:

http://www.menis.gov.pl/oswiata/istotne/kal_06-07.php

Nie no serio szybki jestes, po prostu tak wypadło i nie wiem po co ten temat :?

wypada to 1 Września, a nie 4, ale pan minister tak rozporządził, czy premier dawny, dokładnie nie pamiętam.

hehe no ni bardzo związane jest z oprogramowaniem.

sorrki za temat kasujcie go jak chcecie;(

Dział Na luzie z reguły nie jest związany z oprogramowaniem :stuck_out_tongue:

To już dawno wiadomo że 4 idziemy do szkoły :roll:

no widzicie… a ja bym w piatek do budy poszedl :slight_smile:

Duda daj mu spokój, może on przez te 2 miesiące nie chciał mysleć o szkole :smiley:

A ja się nie dawno dowiedziałem jakieś trzy dni temu :lol:

ale mi to sensacja ? co za różnica czy 1 IX czy 4 IX :?

jest i to duza… 3 dni :slight_smile:

Temat został przeniesiony, o czym Autor dowiedział się, czytając PW które dostał. Tyle w tej kwestii.

Jak tak to zwracam honor.

3 dni więcej :stuck_out_tongue: A ja wam powiem tak, może to dziwne, ale mi się już chcę iść do szkoły, tam przynajmiej sie cos dzieje, a teraz te ostatnie 2 tygodnie to totalna nuda (ile czasu mońza zspędząc z dziewczyną? :stuck_out_tongue: ), i już bym chętnie nawet jutro poszedł do szkoły ;]

:spoko:

kosior6 zdecydowanie się z Tobą zgadzam, gadaliśmy dziś z kumplem jak to fajnie w szkole było(no na przerwach oczywiście) i że szybko tam chcemy wrócić, a i już filmu 4 nie możemy się doczekać(tylko nie myślcie sobie, że jakiś 2 Toruń z tego wyjdzie, koszy nauczycielom nie zakładamy na głowe). :stuck_out_tongue:

droga wolna… tylko pewnie “p. woźna” by cie nie wpuscila :slight_smile:

Ja też panowie teśknię za budą :stuck_out_tongue: wigrus daj linki do tych waszych filmów…

może lepiej nie… :stuck_out_tongue:

Mi się tam nie śpieszy… :wink:

McDracullo zobaczysz w swoim czasie :stuck_out_tongue:

Ale pokazywałem Ci koksyDT? :stuck_out_tongue:

mi tam sie do szkoły nie spieszy… :wink: