5 lat forum dobreprogramy!

No to fajnie…

Mnie na “zlotówkach” dobrze tylko trzyma logo na klacie i metki …ale juz na rękawach kolor nadruku się całkiem sprał :expressionless:

-tak czy owak, to moje ulubione :wink:

zależy kto w jakiej temperaturze pierze :stuck_out_tongue: jak w takiej jak na metce napisane to powinno być ok chociaż dziwne że z logiem na klacie sie nic nie stało :slight_smile:

Zawsz to można zrobić nowy nadruk kupując papier do tego :stuck_out_tongue:

Nie wiem w czym pierzesz te koszulki. Moje są intensywnie od zlotu wykorzystywane, zaliczyły sporo prań, ale cięgle wyglądają jak (prawie) nowe.

:? jak temat będzie nadal tak “kontynuowany”, to może wprowadzimy reklamę proszku do prania i częstotliwość pran koszulek :wink:

Być może była partia niezbyt starannie wykonana. Na zlocie dostałem koszulkę, gdzie nadruki zaczęły pękać i łuszczyć się :wink: To jest urok takich produktów. Różnie z nimi bywa :slight_smile:

Odpowiedź: w wodzie :smiley: …w temperaturze odpowiedniej, bez żadnych silnych srodków piorących i innych dodatków. :stuck_out_tongue:

…no ale co tam, ważne z logo na klacie się dobrze trzyma :slight_smile:

właśnie odebrałem drugą paczkę. nie żebym się specjalnie dziwił, ale tym razem koperta również była przeszyta zszywką. tym razem jednak na szczęście zszywka ominęła koszulkę. dziękuję serdecznie :slight_smile:

P.S.

mi to daje do myślenia, i na potrzeby własne muszę dokładnie przyjrzeć się jak wygląda alternatywa dla poczty polskiej (jakiś PAF czy coś innego)

nie dałoby to skutecznej metody na 5 lat forum dobreprogramy

chyba nie zrozumiałem o co Ci chodzi

No miejmy nadzieje , że to forum będzie jeszcze miało ze 100 lat :wink:

ehh narazie to jeszcze żaden vortal, portal a ni forum nie przeżyło 100 lat ale miejmy nadzieję że będzie 100 świeczek na torcie DP

A jak miały niby przertwać setke, skoro początki internetu sięgają końca lat 60. XX wieku? A pierwszy vortal/forum powstało jeszcze później?