No to fajnie…
Mnie na “zlotówkach” dobrze tylko trzyma logo na klacie i metki …ale juz na rękawach kolor nadruku się całkiem sprał
-tak czy owak, to moje ulubione
No to fajnie…
Mnie na “zlotówkach” dobrze tylko trzyma logo na klacie i metki …ale juz na rękawach kolor nadruku się całkiem sprał
-tak czy owak, to moje ulubione
zależy kto w jakiej temperaturze pierze jak w takiej jak na metce napisane to powinno być ok chociaż dziwne że z logiem na klacie sie nic nie stało
Zawsz to można zrobić nowy nadruk kupując papier do tego
Nie wiem w czym pierzesz te koszulki. Moje są intensywnie od zlotu wykorzystywane, zaliczyły sporo prań, ale cięgle wyglądają jak (prawie) nowe.
:? jak temat będzie nadal tak “kontynuowany”, to może wprowadzimy reklamę proszku do prania i częstotliwość pran koszulek
Być może była partia niezbyt starannie wykonana. Na zlocie dostałem koszulkę, gdzie nadruki zaczęły pękać i łuszczyć się To jest urok takich produktów. Różnie z nimi bywa
Odpowiedź: w wodzie …w temperaturze odpowiedniej, bez żadnych silnych srodków piorących i innych dodatków.
…no ale co tam, ważne z logo na klacie się dobrze trzyma
właśnie odebrałem drugą paczkę. nie żebym się specjalnie dziwił, ale tym razem koperta również była przeszyta zszywką. tym razem jednak na szczęście zszywka ominęła koszulkę. dziękuję serdecznie
P.S.
mi to daje do myślenia, i na potrzeby własne muszę dokładnie przyjrzeć się jak wygląda alternatywa dla poczty polskiej (jakiś PAF czy coś innego)
nie dałoby to skutecznej metody na 5 lat forum dobreprogramy
chyba nie zrozumiałem o co Ci chodzi
No miejmy nadzieje , że to forum będzie jeszcze miało ze 100 lat
ehh narazie to jeszcze żaden vortal, portal a ni forum nie przeżyło 100 lat ale miejmy nadzieję że będzie 100 świeczek na torcie DP
A jak miały niby przertwać setke, skoro początki internetu sięgają końca lat 60. XX wieku? A pierwszy vortal/forum powstało jeszcze później?