Koszulki zapakowane były w folie i grube koperty - na pewno bez żadnych zszywek. Jakiś inteligentny inaczej pracownik poczty musiał to zrobić. Wyślemy Ci drugą taką samą koszulkę
Mój post był właśnie z “jajami” a Ty to niepotrzebnie rozstrząsasz…sam również nie mam “talii osy”…więcej dystansu…
Serdecznie dziękuję, mogę odesłać pierwszą na adres nadawcy, żeby nie było, że próbuję wyłudzić
Już nie przesadzajmy
SoNiC , …a jak tam Twoje gabaryty :lol: przy wzroście 193 i wadze 98 kg nie mam problemu ani z gorą ani z dołem a i brzuszka tez sie trochę ma
na mnie za długa trochę jest nawet ta na 164
Ale przy wzroście 183 i wadze 98kg (choć mi jakoś dziwnie ta waga skacze bo ważyłem 98 kg, potem 101 kg ostatnio 96 kg a teraz chyba 98 kg muszę się zważyć ale chwilowo nie mam dostępu do sprawnie działającej wagi ;/)
EDIT:
Ok koszulka się trochę rozciągła już i pasuje jak ulał ^^ ale zauważyłem kilka bielszych linii niż ten kolor pomarańczowy jedna biegnie na środku pleców przez całe plecy i ma gdzieś grubość 0,5 cm i 2 takie malutkie w górnej części koszulki z przodu są
Ktoś jeszcze tak ma ??
u mnie tak nie ma
Koszulka dotarła, pełna kozerka :cfaniak: , tylko ta Vista na rękawku
zawsze możesz przerobić na “bezrękawnik” :lol:
nożyczki i tniemy równo po szwach
szkoda tylko zepsuć takiej zajefajnej koszulki
to zamów sobie ubuntu przez shipita w paczce zwykle dokładają naklejki z logiem
Koszuleczke właśnie odebrałem z poczty. Jak zwykle awizo powtórne chociaż nigdy nie mam normalnego ale ważne, że jest. Koszulka pasuje idealnie. Metke to chyba na wierzchu będę trzymał - piękny napis limited edition Jutro idę Was troche rozreklamować w szkole Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam.
ja dobreprogramy reklamuje w szkole już 2 tydzień
No to może już wystarczy…teraz pralka wreszcie…
Poprzez śmierdzącą koszulkę?
heh, przecież można uprać koszulkę i chodzić dalej
jasne 3 razy już ją prałem
A jak z napisami ?
Trzymają się dalej ?
od zlotu się trzymają, a będzie już kilka miesięcy jakościowo koszulki są rewelacyjne