5 lat forum dobreprogramy!

Koszulki zapakowane były w folie i grube koperty - na pewno bez żadnych zszywek. Jakiś inteligentny inaczej pracownik poczty musiał to zrobić. Wyślemy Ci drugą taką samą koszulkę :wink:

Mój post był właśnie z “jajami” a Ty to niepotrzebnie rozstrząsasz…sam również nie mam “talii osy”…więcej dystansu… :slight_smile:

Serdecznie dziękuję, mogę odesłać pierwszą na adres nadawcy, żeby nie było, że próbuję wyłudzić :wink:

Już nie przesadzajmy :wink:

SoNiC , …a jak tam Twoje gabaryty :lol: przy wzroście 193 i wadze 98 kg nie mam problemu ani z gorą ani z dołem a i brzuszka tez sie trochę ma :wink:

na mnie za długa trochę jest nawet ta na 164 :smiley:

Ale przy wzroście 183 i wadze 98kg (choć mi jakoś dziwnie ta waga skacze bo ważyłem 98 kg, potem 101 kg ostatnio 96 kg a teraz chyba 98 kg muszę się zważyć ale chwilowo nie mam dostępu do sprawnie działającej wagi ;/)

EDIT:

Ok koszulka się trochę rozciągła już i pasuje jak ulał ^^ ale zauważyłem kilka bielszych linii niż ten kolor pomarańczowy :frowning: jedna biegnie na środku pleców przez całe plecy i ma gdzieś grubość 0,5 cm i 2 takie malutkie w górnej części koszulki z przodu są :frowning:

Ktoś jeszcze tak ma :frowning: ??

u mnie tak nie ma

Koszulka dotarła, pełna kozerka :cfaniak: , tylko ta Vista na rękawku :smiley: :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue:

zawsze możesz przerobić na “bezrękawnik” :lol:

nożyczki i tniemy równo po szwach :smiley:

szkoda tylko zepsuć takiej zajefajnej koszulki :slight_smile:

to zamów sobie ubuntu przez shipita :wink: w paczce zwykle dokładają naklejki z logiem :wink:

Koszuleczke właśnie odebrałem z poczty. Jak zwykle awizo powtórne chociaż nigdy nie mam normalnego ale ważne, że jest. Koszulka pasuje idealnie. Metke to chyba na wierzchu będę trzymał - piękny napis limited edition :slight_smile: Jutro idę Was troche rozreklamować w szkole :wink: Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam.

ja dobreprogramy reklamuje w szkole już 2 tydzień :smiley:

No to może już wystarczy…teraz pralka wreszcie… :stuck_out_tongue: :wink:

Poprzez śmierdzącą koszulkę? :stuck_out_tongue:

heh, przecież można uprać koszulkę i chodzić dalej :stuck_out_tongue:

jasne 3 razy już ją prałem

A jak z napisami ?

Trzymają się dalej ?

od zlotu się trzymają, a będzie już kilka miesięcy :wink: jakościowo koszulki są rewelacyjne :wink: