Cicho! Pośpieszają od razu… dbają o zdrowie
Im dłużej czekam tym bardziej się zastanawiam co wybrać #-o , przydałby mi się WinDVD albo Norton Ghost :). Jednak jako, że niedawno kupiłem porządną cyfrówkę więc ten Paint Shop Pro Photo X2 też by się nie zmarnował .
Nie lepiej kurs? Przynajmniej się czegoś dowiesz
Kurs nie wymaga 18lat? Mam nadzieję.
Jeśli chodzi o kurs to się zastanawiałem nad kursem na temat “Administracji sieci komputerowych”. Jednak teraz pracuję i kończę studia informatyczne, a dokładnie specjalność “Sieci komputerowe”, to może być trudno uwinąć się z tym kursem do grudnia. Nie chciałbym zabrać komuś nagrody i jej nie wykorzystać, a póki co mam już dość ciężką głowę od nauki i może być mi trudno się z tym wszystkim uwinąć :).
A ja wiem co chce, bo wiem czym chce się zając po maturze… Co z tym mejlem bo się uczyć musze…
Na kurs należy się zgłosić końca tego roku i nie mam mowy o terminie jego ukończenia
No ale może być mi trudno rozpocząć kurs do grudnia, z tego co widziałem na stronie to kurs ten trwa 16 tygodni (niektóre 8 tygodni). Więc łatwo policzyć kiedy maksymalnie może się skończyć.
dostaliście już mejla ?
Nic. A Ty dostałeś?
Na SB o tym pisali przed chwilą, z tego co przeczytałem o 20 ma dotrzeć
Jeszcze nic nie ma, sprawdzałem w spamie i w skrzynce odbiorczej :).
Ale mi serce zabiło, dostałem reklamę rejsu mazurskiego :P.
spokojnie panowie
Pusto.
A nie wystarcza wam sama satysfakcja z wygranej? :lol: (nie no co wy, też bym się martwił :P)
20:00 wybiła, albo mam złą godzinę w piecu.
Pusto nadal…
ja to się jedynie martwię, że na pocztę hotmailową microsoftu nie dojdzie mail
Bo jak na razie cisza
Wszyscy zainteresowani niech się nie martwią, maila zostaną do każdego wysłane Proszę obserwować ten wątek jeżeli z jakiś przyczyn coś nie będzie chciało nam dochodzić to skontaktujemy się z daną osobą np. za pośrednictwem PM
Lisek właśnie wysyła maile
IMHO chcę być pierwszy Będę miał większy wybór?
Wysyłane są w kolejności alfabetycznej
alfabetycznej? :? uu to późno dostanę