5 lat forum dobreprogramy!

to ja będę pod koniec ech :stuck_out_tongue: na szczęście tylko koszulkę wygrałem a nie program do wyboru :stuck_out_tongue:

qbap ,

jak dla mnie mogą być wysyłane w kolejności alfabetycznej :smiley: :lol:

Raz jeszcze droga redakcjo dziękuję :slight_smile:

To ja wnosze o zmianę nicka… na AAMcDracullo :smiley:

Co ten lisek z tymi mejlami tam robi? Stempluje, że ich jeszcze nie ma?

Nie ma się czym przejmować :slight_smile: Każdy dostanie coś fajnego przecież :smiley:

no niby tak ale programik mogą mi sprzątnąć sprzed nosa :stuck_out_tongue:

Trudno jest przecież wpisywać maile jednym palcem po libacji z okazji pięciolecia forum :).

@qbap idź sprawdź może Lisek zasnął ;).

Się ciesz że zostanie coś dla Ciebie :stuck_out_tongue: masz jeszcze kurs i koszulkę :smiley:

qbap

8:11

żyjesz ?

Lisek

8:12

właśnie wysyłam maile

Krótko a jakżeż treściwie ;D

Adresy e-mail zostały teraz “zaimportowane” , bo ja dzisiaj specjalnie adres inny podałem, aby nie było problemów (miałem w profilu stary email na onecie).

dobra, ja już wysłałem, aczkolwiek Corel Paint Shop Pro x2 już nie było… :frowning:

Jeżeli nie będzie już programów, to chciałbym zrezygnować z kursu, możecie wylosować jakiegoś szczęśliwca :]

@Mc Powinieneś dostać po mnie, a ja jeszcze nie mam :smiley:

jest mail! :slight_smile:

Dostałem maila, ustrzeliłem WinDVD bo nie było już Paint Shop Pro Photo X2 - przyznać się kto mi go sprzed nosa sprzątnął [-X :wink: .

To możesz oddać go mi xD

BTW - pomyliłem się chyba z kolorem koszulki. Istnieje możliwość zaprezentowania zdjęć wszytskich koszulek? Ten pomarańczowy to mocno po oczach daje?

Dobra, wygląda na to że mam Norton Ghost ;] tematu nie było :stuck_out_tongue:

Szkoda że białych koszulek nie ma ale czarna też dobra! :slight_smile:

Abstrachując od nagród / przy okazji dziękuję /…łza się w oku kręci na wspomnienie pierwszych chwil na forum / wtedy jeszcze raczkującym /… :slight_smile:

W każdym razie pozostaje życzyć kolejnych wielu takich pięknych jubileuszy… =D>

Ja wybrałem brązową 12100972539004.gif