6 lat forum dp.pl - gdzie napisać o nagrodę?

Wysyłam dziennie kilkanaście paczek za pośrednictwem Poczty Polskiej i wierz mi, że nie miałem ani jednej reklamacji od Klienta tego typu - wnioski wyciągnij sam…

O ile wiem, to za taką opcję trzeba Poczcie dopłacić, żeby była “ważna”. Nadaje się paczkę “na warunkach szczególnych”:

http://www.cennik.poczta.lublin.pl/help … war_szczeg

Albo przesyłka pobraniowa z opcją “ostrożnie”:

http://www.cennik.poczta.lublin.pl/help … _ostroznie

Oczywiście. Chyba nie sugerujesz, że sam sobie okleiłem własną nalepką :wink:

No ja nie powiem wysłałem kiedyś paczkę gdzie był browar szklany i inne pierdoły i nawet nie pobili :slight_smile:

Paczka priorytetowa (polecona) z jednego końca Polski na drugi (700 km) szła … 10 dni, szybkość poczty powala.

Toruń - Poznań - Polecona+ostrożnie (w środku procek OEM) - 13 dni! :slight_smile:

Może koniec OTa :slight_smile:

Ostatnio składałem kompa, okazało się że obudowa (Mustang z Allegro :slight_smile: ) jest uszkodzona (wysyłka była firmą kurierską, nie pamiętam już jaką). Front był popękany. Sprzedawca polecił odesłać sam front (podmieni z dobrą obudową), tak też zrobiłem (pocztą priorytetową). Za 2 dni front miałem w domu (gdyby był wysłany kurierem paczka szłaby przynajmniej 1 dzień dłużej). Odesłany także pocztą.

Z tym że dystans nie był daleki - okolice Łodzi do Warszawy i z powrotem.

Właśnie moja paczka doszła i podobnie ona wygląda, ale dobrze, że płyta cała.

…do Hiszpanii :razz:

Docent , prosiłeś w poprzednim poście o kontakt jak ktos nie dostal nic napisalem szybko odpowiedziałeś ze doręczyłeś poraz drugi dane do wysylki … najgorsze jest to ze dzisiaj dostałem awizo i chyba to jest coś z polski jutro dam znać, nie chce otrzymać dwa razy czegoś co mi się należy raz :wink:

2105676656f3af63m.jpg

Witam wszystkich :slight_smile:

Dopiero dzisiaj przeczytałem newsa http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15 … reprogramy i teraz zauważyłem, że zostałem wyróżniony :smiley:

Bardzo dziękuję za docenienie mojej pomocy dla userów :wink:

Pozdrawiam :wink:

Witam,

Dziś dostałem przesyłkę. Dziękuję bardzo. Podobnie jak inni forumowicze miałem pofatygowane pudełko. Całe szczęście, że cd był nienaruszony.

Ale nie można marudzić ;), darowanemu koniowi nie patrzy się w zęby:P

Na razie to mi “niespodziankę” zrobiła Poczta Polska…mój Norton przyszedł w wersji “wyciągnięty krowie z gardła”…jeszcze chyba nigdy w życiu nie dostałem tak zmasakrowanej paczki…pudełko dramat,paczka rozdarta i Poczta zapakowała resztę w jakiś wielki wór foliowy,normalnie cyrk,ale płyta cała.

Panowie cos mi sie to zaczyna nie podobać otrzymywalem z polski ksiazki , pudelka i przesyłki ale nigdy w takim stanie jak teraz , malo tego wszyscy takie pudelka otrzymali :? czyzby to napewno byla wina poczty czy producenta pudelek zle dostarczonych do firmy , spekilujac firma wykorzystala te pudelka rozsylajac jako nagrody, nikt reklamacji niezlozy bo to przeciez nagroda :wink:

podkreslam ze to moje spekulacje ale czy te pudelka nie sa troche dziwne :wink:

Mi paczka przyszła też pognieciona.

Na szczęście nie tak, jak Madafakerowi, ale pudełko wyglądało, jakby na nim ktoś… usiadł. :slight_smile:

Niemniej i tak dziękuję, bo normalnie bym nie kupił antywirusa (jechałem na Avaście) i postaram się teraz być częściej, bo w trakcie roku szkolnego ciężko było (nowa szkoła :slight_smile: ).

Witam!

Tak czytam, że wszystkim coś dochodzi, pogniecione lub nie a ja do dziś nic nie dostałem :slight_smile: W sumie to nawet zapomniałem, że coś miałem dostać, dlatego tak późno piszę :slight_smile:

Pozdrawiam!

roobal , a wysłałeś dane do przesyłki? ;]

Tak, już napisałem maila do redakcji, czekam na odpowiedź :slight_smile:

Pozdrawiam!