Wysyłam dziennie kilkanaście paczek za pośrednictwem Poczty Polskiej i wierz mi, że nie miałem ani jednej reklamacji od Klienta tego typu - wnioski wyciągnij sam…
O ile wiem, to za taką opcję trzeba Poczcie dopłacić, żeby była “ważna”. Nadaje się paczkę “na warunkach szczególnych”:
http://www.cennik.poczta.lublin.pl/help … war_szczeg
Albo przesyłka pobraniowa z opcją “ostrożnie”:
Oczywiście. Chyba nie sugerujesz, że sam sobie okleiłem własną nalepką
No ja nie powiem wysłałem kiedyś paczkę gdzie był browar szklany i inne pierdoły i nawet nie pobili
Paczka priorytetowa (polecona) z jednego końca Polski na drugi (700 km) szła … 10 dni, szybkość poczty powala.
Toruń - Poznań - Polecona+ostrożnie (w środku procek OEM) - 13 dni!
Może koniec OTa
Ostatnio składałem kompa, okazało się że obudowa (Mustang z Allegro ) jest uszkodzona (wysyłka była firmą kurierską, nie pamiętam już jaką). Front był popękany. Sprzedawca polecił odesłać sam front (podmieni z dobrą obudową), tak też zrobiłem (pocztą priorytetową). Za 2 dni front miałem w domu (gdyby był wysłany kurierem paczka szłaby przynajmniej 1 dzień dłużej). Odesłany także pocztą.
Z tym że dystans nie był daleki - okolice Łodzi do Warszawy i z powrotem.
Właśnie moja paczka doszła i podobnie ona wygląda, ale dobrze, że płyta cała.
…do Hiszpanii :razz:
Docent , prosiłeś w poprzednim poście o kontakt jak ktos nie dostal nic napisalem szybko odpowiedziałeś ze doręczyłeś poraz drugi dane do wysylki … najgorsze jest to ze dzisiaj dostałem awizo i chyba to jest coś z polski jutro dam znać, nie chce otrzymać dwa razy czegoś co mi się należy raz
Witam wszystkich
Dopiero dzisiaj przeczytałem newsa http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15 … reprogramy i teraz zauważyłem, że zostałem wyróżniony
Bardzo dziękuję za docenienie mojej pomocy dla userów
Pozdrawiam
Witam,
Dziś dostałem przesyłkę. Dziękuję bardzo. Podobnie jak inni forumowicze miałem pofatygowane pudełko. Całe szczęście, że cd był nienaruszony.
Ale nie można marudzić ;), darowanemu koniowi nie patrzy się w zęby:P
Na razie to mi “niespodziankę” zrobiła Poczta Polska…mój Norton przyszedł w wersji “wyciągnięty krowie z gardła”…jeszcze chyba nigdy w życiu nie dostałem tak zmasakrowanej paczki…pudełko dramat,paczka rozdarta i Poczta zapakowała resztę w jakiś wielki wór foliowy,normalnie cyrk,ale płyta cała.
Panowie cos mi sie to zaczyna nie podobać otrzymywalem z polski ksiazki , pudelka i przesyłki ale nigdy w takim stanie jak teraz , malo tego wszyscy takie pudelka otrzymali :? czyzby to napewno byla wina poczty czy producenta pudelek zle dostarczonych do firmy , spekilujac firma wykorzystala te pudelka rozsylajac jako nagrody, nikt reklamacji niezlozy bo to przeciez nagroda
podkreslam ze to moje spekulacje ale czy te pudelka nie sa troche dziwne
Mi paczka przyszła też pognieciona.
Na szczęście nie tak, jak Madafakerowi, ale pudełko wyglądało, jakby na nim ktoś… usiadł.
Niemniej i tak dziękuję, bo normalnie bym nie kupił antywirusa (jechałem na Avaście) i postaram się teraz być częściej, bo w trakcie roku szkolnego ciężko było (nowa szkoła ).
Witam!
Tak czytam, że wszystkim coś dochodzi, pogniecione lub nie a ja do dziś nic nie dostałem W sumie to nawet zapomniałem, że coś miałem dostać, dlatego tak późno piszę
Pozdrawiam!
roobal , a wysłałeś dane do przesyłki? ;]
Tak, już napisałem maila do redakcji, czekam na odpowiedź
Pozdrawiam!