6 lat forum dp.pl - gdzie napisać o nagrodę?

do mnie pewnie coś dotrze za dwa tygodnie :wink:

Wczoraj dostałem awizo i dzisiaj rano odebrałem. Wreszcie :wink:

Bardzo dziękuję

Ja też już odebrałem i mam w typowym pudełku jak jest w sklepach. Różni się tylko tym że ma napis na czerwono NOT FOR SALE :frowning:

Hmm…typowe pudełko? Chyba nie. Wcześniej były takie duże pudełka kartonowe a ja dostałem w opakowaniu “DVD”

No ja właśnie mam w tym kartonowym. Zresztą co to za różnica. W tym pudełku DVD jest lepiej, bo te kartonowe sie trochę pogniotło.

To samo miałem z NISem i Ghostem, paczki był pogniecione, na szczęście płyty były całe. :slight_smile:

Ja też już dostałem, dzięki!

BTW: Z tego co wyczytałem w necie Not For Resale dotyczy tylko sklepów, Ty jako osoba prywatna możesz zrobić z tym co chcesz.

Podarować owszem, ale nie sprzedawać.

To pewnie chodzi o to że jak się za to nie zapłaciło to nie można mieć z tego kasy.

A z jakiej okazji otrzymuje się nagrody DP jeżeli można spytać ? :stuck_out_tongue:

Nagrody w tym temacie dotyczą: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15 … reprogramy!

A jeszcze można dostać za konkursy.

Witam wszystkich,

Wiem, że sporo osób nagrodzonych z okazji 6 rocznicy forum produktami Symanteca jeszcze nie otrzymało swoich nagród. Bardzo nam z tego powodu przykro, wiemy że minęło już kilka tygodni od rozstrzygnięcia. Jesteśmy w trakcie wyjaśniania problemów z przedstawicielem Symanteca w Polsce, który jest odpowiedzialny za wysyłkę. Z tego, co udało nam się ustalić, część paczek po prostu zginęła podczas transportu (wysyłane są zwykłą pocztą).

Bardzo proszę wszystkich, którzy nie otrzymali do dnia dzisiejszego nagrody o bezpośredni kontakt ze mną na adres docent@dobreprogramy.pl i ponowne podanie (celem potwierdzenia) swojego nicka, imienia i nazwiska, danych do wysyłki oraz nagrody. Będziemy wraz z fundatorem wyjaśniać każdy przypadek indywidualnie i zrobimy co w naszej mocy by rozwiązać problem.

no to ładny numer :lol:

ciekawe jakby sytuacja wyglądała jakbym zakupił program czy tez wysłali by zwykłą poczta .

Ja dostałem pocztą polską Poleconym listem :slight_smile: nie zgineła jak widać ah ta poczta :slight_smile:

nie powiem, moja paczka doszła, ale jak ktoś jest ciekawy dlaczego nie polecam usług Poczty Polskiej, to proszę zerknąć

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

na szczęście zawartość jest ok i już śmiga :wink:

Podobnie wyglądały “Pandy” po imprezie integracyjnej podczas I zlotu :wink:

A wierz mi, nie miały wówczas styczności z Pocztą Polską.

Ktoś się z tymi paczkami nie obcyndalał :smiley:

No cóż…nasz narodowy operator ma…hmmm…specyficzne podejście do przesyłek :stuck_out_tongue:

Rzeczywiście wygląda to strasznie… Dobrze że przynajmniej zawartość się nie uszkodziła. Mam nadzieję, że to wyjątkowa sytuacja, bo jeśli wszystkie Nortony tak wyglądają, to czas emigrować do jakiegoś innego kraju (z inną pocztą)…

Widocznie źle były spakowane, jeśli ktoś takie delikatne pudełka pakuje w koperty bąbelkowe to proszę się nie dziwić, że wygląda to jak wygląda. Poczta nie ma hektarowych magazynów, żeby każda paczka/koperta leżała obok siebie - nie, wszystkie leżą jedna na drugiej, więc jeśli delikatny produkt spakowany jest w kopertę bąbelkową (a pewnie tak było), lub zawinięty jest “skreczem” to nie ma co się dziwić, że paczka dostarczana jest w takim stanie.

(L)

Z własnego doświadczenia wiem, że nie ma to żadnego znaczenia. Wysyłałem kiedyś drukarkę laserową z opcją “ostrożnie” i spakowaną tak jak tylko to można było spakować w warunkach domowych a i tak toner walał się po całej drukarce i opakowaniu wewnątrz. Wynikało z tego, że ktoś tą paczką rzucał pomimo wyraźnych ostrzeżeń