Pewnie na stronie.
Nie chcę być nachalny, ale to losowanie trochę długo trwa. Ile jest tych użytkowników?
Mam nadzieję, że w taki sposób, że nie wykluczy z losowania ludzi posiadających łącze z dużych sieci, gdzie wszyscy “na zewnątrz” mają taki sam adres, jak np. w moim przypadku.
Przez to na RapidShare ściągnąć niczego nigdy nie mogę, bo niby już ściągam jakiś plik - zawsze!
EmekB , w zeszłym roku było 60 tys. uczestników. Możesz sprawdzić na www.dobreprogramy.pl/6lat.html jak vortal zacznie działać.
Czyżby strona Vortalu padła? Kilka minut temu ładowała się bardzo wolno, a teraz już zwyczajny timeout
m4rciniak zainstaluj sobie UniversalShareDownloader, ustaw “spróbuj ponownie” na 0,5 minuty (lub mniej) i w końcu przejmiesz kolejkę.
Wyniki chyba już blisko, skoro “Błąd serwera nr 500”
coś nie tak chyba konkurs zajechał serwer xD
‘Molestowanie’ serwera przez kilkadziesiąt tys. uczestników konkursu zbiegło się z dodaniem skórek.
Ruszył, trochę marnie chodzi ale wyników nie widzę.
Jak byś trochę dłużej był z DP.pl to byś takich durnowatych pytań nie zadawał. Nie pierwszy raz Redakcja trzyma w niepewności jak byś chciał wiedzieć.
bMk właśnie tacy użyszkodnicy jak EmekB mnie najbardziej wkurzają. Zarejestruje się tylko taki po to aby wziąć udział w konkursie i już. A prawdziwi użytkownicy DP przez takich właśnie jak on mają marne szanse na wygrane. Według mnie redakcja DP powinna także patrzyć na to ile dany użytkownik jest już zarejestrowany i jak się udziela.
Derelion ,
Niekoniecznie. Większość to sępy z kontem na 1 dzień, ale znajdzie się też na pewno paru użytkowników, którym nie było po drodze założenie konta, a przeglądają vortal wiernie od lat i korzystają z jego zasobów.
Po prostu osoby które założyły konto w dzień konkursu, nie powinni mieć możliwości wzięcia udziału.Ale czy to wtedy do końca jest uczciwe ?
Pozdrawiam.
Ja tam nie rozsadzam czy tak powinno być nie, od tego jest Redakcja. Mnie najbardziej irytuje że taki user, wpada na forum i pisze “dawać mi tu wyniki ale już!”.
Oczywiście nie do końca tak jak napisałem, ale według mnie taki jest jego cel.
Przepraszam że na takiego wyglądam w waszych oczach, no ale sory !
Miałem konto wcześniej tylko jak zmienił się wygląd portalu na ten zielony [beta] to nie mogłem na konto się zalogować.
Jeżeli pisze że oczekuje na koniec konkursu to tylko pokazuje że bardzo licze na wygraną, a wy też zarejestrowaliście się z nadzieją na nagrodę. Choćby pocieszenia
Nie każdy musi się udzielać, wyznacznikiem wartości usera nie jest liczba postów bo nabijaczy też tu sporo, konto mogli założyć w dzień konkursu bo wcześniej nie było im potrzebne, przecież główną misją dobrychprogramów jest udostępnianie instalek, a nie forum, a do pobierania rejestracja nie jest wymagana, ciekawe ilu z tych “dobrych userów” ma włączonego adblocka jednocześnie zgrywając wielkich przyjaciół serwisu którym na jego dobrze zależy jak na cnocie siostry
Niektórzy to są pomysłowi. Przed chwilą, dostałem taką wiadomość na GG:
“O krok od CorelDRAW Grahics Suite X4, jednak Direct FTP to też nagroda. Dziękuje bardzo ! Wesołych świąt ! :)”
gratuluje wygranej tylko szkoda ze nie trafiły sie obie nagrody.
Kecarg od dzisiaj jesteś Pan Administrator