Też program iobit z jednej kupy. Są jednak fani, że głowa boli. Advanced SystemCare Pro - to też trial ograniczony do użytkowania, ale spamuje produktami, włazi w usługi, ścisłą kontrole użytkownika jako superadmin i modyfikuje systemowe ustawienia w rejestrze.
@Muflon87 jeśli nadal potrzebujesz Naszej pomocy, umieść brakujące logi.
Obiecuję, że nie usunę Twoich programów (IObit też) i poinformuję co zamierzam usunąć
Temat chyba do zamknięcia ponieważ jak pisałem Windows Defender blokuje mi uruchomienie FRST. A nie zamierzam się przełamywać przez jego blokady. RogueKiller jest płatny. Malwarebytes może mi zaszkodzić. Najlepsze wyjście to poczekać na aktualizację chrome
A może coś nielegalnego w systemie lub nielegalny system?
system był fabrycznie zainstalowany w systemie
a w jakim sensie coś nielegalnego w systemie. Wirusy są tylko nielegalnie
System zainstalowany w systemie?
Nielegalnego mówiąc pirackiego lub z witaminą.
Ponieważ nie wiedziałem jak to napisać wyszło masło maślane. Chodziło o to że system był zainstalowany fabrycznie na komputerze
Nawet zmyślać nie potrafisz. RK jest darmowy i w takiej wersji udostępniony. Fakt, że ludzie mogą kupować ccleanera, czy roguekillera w wersjach rozszerzonych.
Co darmo, to i nie trzeba się krzywić.
Od początku nie miałeś zamiaru wrzucać logów.
No to teraz bez sensu.
Moje apologise. Człowiek czytać czasem nie umie co pisze podczas instalacji. Zainstalowałem jakoś. Zaraz dam logi
Czy wy nie macie tak, że jak was prosi o podanie maila i czegoś tam to wy od razu wychodzicie z tego ? xD
A to, że bywam ciężkim przypadkiem to wiem
Chcesz pomocy, zrób co było powiedziane.
Nie umiem się jeszcze tym obsługiwać dlatego wkleiłem w Wordzie.
https://www.easypaste.org/file/sIRWprqM/Nowy.dokument.sformatowany.2.rtf?lang=pl
Ok to to chyba mogę usunąć
ok, dzieki za pomoc w takim razie, jeśli wystarczy tylko usunąć
Udostępnione pliki usuwam już
Pliki się zostawia do analizy w temacie.