@lordjahu Mam nadzieję, że te odznaki się nie zmaterializują, bo jak napisałem we wpisie, uważam je za kuriozalne.
@Kristov_pl Nikt Ci tego nie napisał, więc ja Ci napiszę jak kwestia zakończenia akcji z Huawei powinna wyglądać. Redakcyjny tekst zamykający całą akcję powinien się oczywiście pojawić, a w nim ciut lania wody i na końcu podziękowania dla blogerów. Dobrze widzisz: podziękowania dla blogerów. Za co? Za to, że się ludziom chciało poświęcić swój czas na testowanie i opisanie tego na Waszych łamach.
To, że tego tekstu nie ma, wcale mnie nie dziwi. Nie ma go po prostu kto napisać, chociaż jest to jakieś 15 minut roboty. Jeśli natomiast nie widzicie sensu w takim tekście, no to od strony relacji ludzkich jest źle i tyle.
Kwestia odznaki i jej “procesowania”: gdyby ten temat był przygotowany to odznaki wylądowałyby na profilach prawie z automatu. No, ale najwyraźniej sprawa nie została uzgodniona wtedy kiedy być powinna i teraz się to niby jakoś dociera. Mnie nawet ucieszyłoby gdyby Huawei jej nie zaakceptował, bo wtedy dopiero byłoby wesoło. Stanęlibyście przed wyborem nie dać już kompletnie nic albo na szybko rysować coś zastępczego.