AMD vs. Intel

Intersuje mnie ilość zwolenników AMD i Intel’a na Forum DobreProgramy.

Oczywiście Intel,bo mam procesor Intel’a :slight_smile: .

Ale gdyby jeszcze ceny były porównywalne… :smiley:

Ja tam lubie AMD jestem z AMD od czasów pierwszych K5’tek, na intelu jakoś tak mi się wolno pracowało.

i kolejny raz to samo :frowning: popatrz w szukajce jest sporo takich tematów

a ja mam mieszane uczucia :stuck_out_tongue: 4 lata na amd i 4 na intelu oby dwa sprzęty chodzą rewelacyjnie tylko że amd lepiej się kręcą, są wydajne tak jak podają w nazwach lecz takowanie mają niskie :frowning: procki intela są moim zdaniem w wielu miejscach używane i firma bardzo dobrze się promuje, jej produkty nie są złe

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … ht=celeron prosze bardzo jeszcze pamiętam jakiś temat był gdzie mi rozwiali różne możliwości postaram się znaleśc a tak propo AMD ONLY

Złączono Posta : 11.03.2006 (Sob) 15:03

znalazłem http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … ht=#407281 :mrgreen:

Hm, w tej chwili mam uruchomione dwa kompy. Sercem jednego jest produkt AMD, drugiego Intel, więc co mam wybrać?

Moim Intel :wink:

Kiedyś słyszałem, że Intel’e bardzo się grzeją tzn. kilka sekund bez wiatraka i po procku.

Swojego czasu podkręcałem Duron’a zamykając mostki i testowałem go bez wiatraka (nawet zdążyłem się oparzyć :smiley: ); a z Intel’em ponoć by to nie przeszło.

Ja polecam AMD!

Co tu duzo pisac … AMD !

jak dla mnie tylko AMD , jakosc z Inetelem porównywalna a moze nawet lepsza a cena to jak ziemia z niebem :smiley:

AMD oraz intel :smiley: dwa kompy dwa procki :stuck_out_tongue:

AMD - niska cena i wysoka wydajność w jednym :slight_smile:

Intel zatrzymał się w rozwoju

Felixz widziałeś relacje z CeBITU?? Radze poczytać.

PS. A ja i tak jestem za AMD :mrgreen:

Intel - Dlaczego bo to jest trzeci komputer na którym mam ten procesor i nigdy nie miałem problemów i jestem wpłeni zadowolony…

kiedys miałem Intela, teraz mam AMD, i nie zamienil bym :wink:

Mój intel uległ zniszczeniu :lol:, drugi intel… został sprzedany, a 3 kompa na AMD to już za nic nie oddam :mrgreen: