Na tym SS 2 smartfony podłączone, ale po wył. firewall;a w Avast Free Antyvirus.
Wirem, wielu pisze, że to szajs, ale używam tego od wielu lat i nie sprawiał nigdy problemów.
Kontrola sieci
Firewall
KDE Connect niby nie blokowany…
Na tym SS 2 smartfony podłączone, ale po wył. firewall;a w Avast Free Antyvirus.
Wirem, wielu pisze, że to szajs, ale używam tego od wielu lat i nie sprawiał nigdy problemów.
KDE Connect niby nie blokowany…
…
Halo.
Muszę wyłączać firewalla po restarcie systemu, by korzystać z KDE Connect.
Też tak myślę. Sprawiał mi różne problemy. Pewnego dnia go usunąłem. To było w 2009, to była dobra decyzja.
No ale nie da się tego ogarnąć? Może wyjątek? Przełączyłem profil sieci w Avast na Dom o zaczął tej KDE Connect działać. Teraz z tym produktem po restarcie kompa muszę wyłączać zamkiem zaporę ogniowa, by KDE Connect wykrył mój telefon u się połączył.
Niedawno nie było z tym problemów.
Pod Kubuntu wszystko śmiga.
Nie wiem, poszukaj w ustawianiach. A ten profil zapory ogniowej zaufany/niezaufany?
Zaufany chyba.
Ja dobrze wspominam Avira free antywirus, miałem infekcje trojanem brontok taki syf tylko ten antywirus sobie poradził. Avast tylko krzyczał
wykryto zagrożenia przenosił do kwarantanny ważny plik, komputer włączał się 10 minut. Użyłem Aviry i po problemie wykrył chyba 1000 zagrożeni. Komputer jak nowy. Warto spróbować tego antywirusa
No ok. Avira komgihurowalna? Mozna dodac wyjatko? Duzo wyjatkow mam do srarych Crackow do starych gier, w ktore sobie od czasu do czasu pogram chwile. Nfs U2, NFS U1, NFS MW 2005, GTA VC, GTA SA, BFS Inderciver i inne.
Pobieraj z tej strony steamrip z końcówką com
To podobno czysta strona.