Marconeti1 , jeszcze raz poproszę Cię o zapoznanie się z informacjami do których linki podałem Ci w moim wcześniejszym poście, bo chyba tego nie zrobiłeś. Jak już to zrobisz, to popraw temat jeszcze raz, ale tym razem na naprawdę konkretny. Więcej razy prosić nie będę.
Bardzo ciekawa sprawa, bo do visty jest service pack 2 aktualnie. To nie jakaś magiczna przeróbka Windowsa XP? No chyba ze nie chce ci się nawet sprawdzić jaki masz system.
Mam identyczny problem co kolega u góry. Windows Vista 64 bit, service pack 2, nowe sterowniki do ATI Radeon Hd 3870 1 GB, DX 10, Quad 4 2,4ghz, 4 gb ramu i wtopa. Gra się w ogóle nie uruchamia… widze że nie tylko ja mam ten problem, więc może jest jakieś rozwiązanie?
gogeta007 , na forum używamy polskich znaków (ż, ł, ć, ś, ą itp.). Proszę wyedytować swojego posta i poprawić co trzeba. Niezastosowanie się do prośby będzie skutkowało przeniesieniem Twojego posta do śmietnika.
mam całkiem podobny sprzęt do kolegi nade mna i ten sam problem, zacząłem się zastanawiać czy to może przez viste 64 bo wszędzie piszą że niby powinna być 32 ale to raczej bez sensu, najwyraźniej problem leży gdzieś indziej, mam nadzieje że ktoś niebawem podpowie, instalke cale 12 Gb ******** i ściągam na nowo ale to chyba również nic nie da tylko strata czasu ;/
dobra rozwiazalem problem i ********* mam, ze nie ma polskich znakow, ale wiem jak to rozwiazac, musicie dokladnie spelnic ich wymagania, mi juz dziala.
Mialem viste service pack 1 i trzeba zainstalowac service pack 2 i do tego aktualizacje KB971512 i pewnie tez musi byc 32 bitowa jak napisali.