Witam, piszę tutaj drugi raz bo za pierwszym dostałem pomoc w ekspresowym tempie i co najważniejsze najwyższej jakości. Do końca nie wiedziałem gdzie to założyc jeżeli pomyliłem to przepraszam :). A więc tak przejdźmy do mojego problemu. Podczas gdy chcę uruchomic Call of Duty 4 Modern Warfare wyskakuje mi mnóstwo błędów np. Call of Duty 4 Multiplayer: iw3mp.exe - Zły obraz
-
“Aplikacja lub biblioteka DLL D:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles\mssmp3.asi nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.”
-
“Aplikacja lub biblioteka DLL D:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles\mssvoice.asi nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.”
-
“Aplikacja lub biblioteka DLL D:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles\milesEq.flt nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.”
-
“Aplikacja lub biblioteka DLL D:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles\mssds3d.flt nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.”
-
“Aplikacja lub biblioteka DLL D:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles\mssdsp.flt nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.”
-“Aplikacja lub biblioteka DLL D:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles\msseax.flt nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.”
- “Aplikacja lub biblioteka DLL D:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles\mssdsp.flt nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.”
Później to wszystko drugi raz się powtarza gra się włącza i następny błąd:
- "Couldn’t load image ‘gamefronts_pc’
A właśnie zrobiłem ostatnio na nowo system bo błąd pojawiał się również na poprzednim. A system robiłem wg. kolegi z forum
poszukuje-oprogramowania-compaq-6820s-t433189.html
PS. Jak dobrze, że ktoś wpadł na pomysł z opcją kopiuj-wklej ;).
Z góry dzięki