Błąd podczas uruchomienia gry CoD 4 - Zły obraz

Witam, piszę tutaj drugi raz bo za pierwszym dostałem pomoc w ekspresowym tempie i co najważniejsze najwyższej jakości. Do końca nie wiedziałem gdzie to założyc jeżeli pomyliłem to przepraszam :). A więc tak przejdźmy do mojego problemu. Podczas gdy chcę uruchomic Call of Duty 4 Modern Warfare wyskakuje mi mnóstwo błędów np. Call of Duty 4 Multiplayer: iw3mp.exe - Zły obraz

• “Aplikacja lub biblioteka DLL D:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles\mssmp3.asi nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.”

• “Aplikacja lub biblioteka DLL D:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles\mssvoice.asi nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.”

• “Aplikacja lub biblioteka DLL D:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles\milesEq.flt nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.”

• “Aplikacja lub biblioteka DLL D:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles\mssds3d.flt nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.”

• “Aplikacja lub biblioteka DLL D:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles\mssdsp.flt nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.”

-“Aplikacja lub biblioteka DLL D:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles\msseax.flt nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.”

• “Aplikacja lub biblioteka DLL D:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles\mssdsp.flt nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.”

Później to wszystko drugi raz się powtarza gra się włącza i następny błąd:

• "Couldn’t load image ‘gamefronts_pc’

A właśnie zrobiłem ostatnio na nowo system bo błąd pojawiał się również na poprzednim. A system robiłem wg. kolegi z forum :wink:

poszukuje-oprogramowania-compaq-6820s-t433189.html

PS. Jak dobrze, że ktoś wpadł na pomysł z opcją kopiuj-wklej ;).

Z góry dzięki :slight_smile:

proponuję zaktualizować sterowniki do płyty głównej, na najnowsze, a potem instalować na nowo cod4

a mógłbyś mi wysłac mi co mam pobrac do HP Compaq 6820s

sam poszukaj, www.google.pl

dzięki o taką pomoc mi właśnie chodziło:) http://www.google.pl przydatna strona… ja kompletnie się nie znam na komputerach i dlatego poprosiłem o pomoc. Poprzednim razem otrzymałem ją szybko, no i dzięki… ;/

Dodane 19.02.2011 (So) 12:01

up

up

up

Masz pobrać sterowniki do chipsetu płyty głównej