Chodzi o pionowy pulsujący znak na końcu pisanego tekstu w polu tekstowym podczas pisania posta.
Artefakty, to w kilku ostatnich wersjach palemoona. W FF55 nie ma problemu.
Chodzi o pionowy pulsujący znak na końcu pisanego tekstu w polu tekstowym podczas pisania posta.
Artefakty, to w kilku ostatnich wersjach palemoona. W FF55 nie ma problemu.
Też nie mam z tym problemu. Na FF jak i chrome oraz DuckDuckGo na telefonie.
Gabryiel był Radosławem?
Nawet kopia google mówi, że coś nie tak jest:
“msfn
” nie jest oparte na discouse a na IP.Board/Invision Community.
Nie, po prostu 7261646f736c6177
to nieprzypadkowy ciąg znaków, to radoslaw
.
Przy okazji; @krystian3w nie wiesz “przypadkiem” kto i po co założył dziś konto rgabrysiak?
Co do artefaktów, to ublock origin psuje.
Co do wskaźnika w polu tekstowym, to dalej brak.
Pewnie tylko Bozia będzie wiedziała czy błąd twórców filtrów czy rozwijających kod dodatku po tym jak zainstalowałeś jakoś uBO Development 1.18.17 w Basilisk 55.
Jaki developpment?
Normalny uBO
Teraz mam uBO 1.19.0
A ja ponawiam pytanie. Z tym, że teraz, to nie “dziś”, a wczoraj.
Ogarnijcie logo przed logowaniem na forum.
Przy niezalogowanym użytkowniku wystarczy trochę przewinąć w dół i logo rozciąga się tak, że można się zalogować.
Problem występuje na mobilnej Operze.
Nie wiem co jest przyczyną ale na Edge mam to samo
Na pewno nie że na forum wgrano nowszą wersje Discourse.
Moduł blokowania reklam jakby nie wyrabiał - bez niego nie szaleje.
Cześć,
Dziękuję za troskę, ale nic się nie uszkodziło, nazwa konta została zmieniona na moją prośbę.
Nie wiem komu mam podziękować za utworzenie mojego alternatywnego konta - ale ani jedno ani drugie nie jest mi potrzebne.
To co prawda było pytanie (choć wydawało się, że z wyraźną tezą…), ale skoro pozostało bez odpowiedzi, to ja ją udzielę: konto o nazwie rgabrysiak zostało utworzone przez @krystian3w
No i w jakim celu?
Widocznie chłopaki chcieli zobaczyć jak to jest utworzyć multikonta dla małej zabawy.