Naprawdę? Garoz66 to Ty jako Watterson99?
Pozdrawiam wieczorową porą…
Naprawdę? Garoz66 to Ty jako Watterson99?
Pozdrawiam wieczorową porą…
To ja tu po cichu go obserwuję, a Ty wszystko zepsułeś… wstydź się… Niemniej długo nie wytrzymał bez forum, na którym się uwzięli…
Postanowiłem nie reagowac na wasze zaczepki i sam nikogo nie zaczepiać. Wy natomiast jak małe dzieci w przedszkolu, dalej sie przywalać.
Kiedyś użyłem tego kota jako awatar .
Przecież już naprawili.
Sorry już nie bywam na codzień na forum.
Jest okej i porzo…
Nara, Nara? Dozo, dozo?
To jak długo otwiera się Wam czat po kliknięciu w ten boczny czarny emblemat czatu?
Mnie sporo. Czasem ponad 25 s.
Mnie 2 sekundy! Poważnie. Liczyłem “21, 22” i jest!
Ja nie mierzę dodatkiem ale licząc na głos to do 4 sekund doliczam, więc może z 3 sekundy zegarowe (z tylko dwa razy wygrałem odliczanie minuty by się zgadzało).
To jak długo otwiera się Wam czat po kliknięciu w ten boczny czarny emblemat czatu?
Od razu się pojawia.
Dzięki.
Na slimjecie ok 3s. Na basilisku FF 55 - daje ze siedem s, a w palemoonie 25s.
Zrobiłem eksperyment, czyli kopię filtrów ublocka, żeby czasami coś za dużo nie blokować.
Moje wyniki - to na tych samych dokładnie dodatkach i w ublocku takich samych filtrow przywróconych z jednej kopii i zaktualizowanych.
Dalej jest albo jak, bo slim stary, jest jak stary but
Ale macie doobrze…
Google Chrome. Czat pojawia się u mnie od razu…
U mnie na nowym koncie dobreprogramy od czasu do czasu się pojawia czat, ale od 3 dni nie pojawia się poza ikonką na dole.
Przy pierwszym uruchomieniu otwiera się około 1,8 s, przy drugim i kolejnych ok. 0,4 s (400 ms).
Slimjet, E3400.
Ale zdecydowanie ważniejsze jest to, że sam się nie otwiera.