Błędy forum po aktualizacjach / uaktualnieniach


(zbigg47) #244

Naprawdę? Garoz66 to Ty jako Watterson99?

Pozdrawiam wieczorową porą…


(LORDEK) #245

To ja tu po cichu go obserwuję, a Ty wszystko zepsułeś… wstydź się… Niemniej długo nie wytrzymał bez forum, na którym się uwzięli…


#246

Postanowiłem nie reagowac na wasze zaczepki i sam nikogo nie zaczepiać. Wy natomiast jak małe dzieci w przedszkolu, dalej sie przywalać.


(Rychu_z_Pragi) #247

DXsswv


(krystian3w) #248

Kiedyś użyłem tego kota jako awatar :joy:.


(fiesta) #249

Spoko @tomekb się nie będzie śpieszył z naprawą bo mu słupki do WP rosną :stuck_out_tongue:


(freshmeat) #250

Przecież już naprawili.


(fiesta) #251

Sorry już nie bywam na codzień na forum. :wink:


(krystian3w) #252

A @madafaker pisał, że “każdy” widzi te cyferki…


(zbigg47) #253

Jest okej i porzo…


(krystian3w) #254

Nara, Nara? Dozo, dozo?

:rofl:


(Bogdan_G) #255

To jak długo otwiera się Wam czat po kliknięciu w ten boczny czarny emblemat czatu?
Mnie sporo. Czasem ponad 25 s.


(Astor44) #256

Mnie 2 sekundy! Poważnie. Liczyłem “21, 22” i jest!


(Bogdan_G) #257

Ano teraz:


… albo jak :stuck_out_tongue_winking_eye:


(krystian3w) #258

Ja nie mierzę dodatkiem ale licząc na głos to do 4 sekund doliczam, więc może z 3 sekundy zegarowe (z tylko dwa razy wygrałem odliczanie minuty by się zgadzało).


(marcin82) #259

To jak długo otwiera się Wam czat po kliknięciu w ten boczny czarny emblemat czatu?

Od razu się pojawia.


(Bogdan_G) #260

Dzięki.
Na slimjecie ok 3s. Na basilisku FF 55 - daje ze siedem s, a w palemoonie 25s.
Zrobiłem eksperyment, czyli kopię filtrów ublocka, żeby czasami coś za dużo nie blokować.
Moje wyniki - to na tych samych dokładnie dodatkach i w ublocku takich samych filtrow przywróconych z jednej kopii i zaktualizowanych.
Dalej jest albo jak, bo slim stary, jest jak stary but :wink:

Ale macie doobrze…
MWSnap834


(zbigg47) #261

Google Chrome. Czat pojawia się u mnie od razu…


#262

U mnie na nowym koncie dobreprogramy od czasu do czasu się pojawia czat, ale od 3 dni nie pojawia się poza ikonką na dole.


(Radek68) #263

Przy pierwszym uruchomieniu otwiera się około 1,8 s, przy drugim i kolejnych ok. 0,4 s (400 ms).
Slimjet, E3400.

Ale zdecydowanie ważniejsze jest to, że sam się nie otwiera. :slight_smile: