Tak, przed momentem. Gdzie nie kliknęłam, error 500. Teraz już jest okej.
Logi tego nie potwierdzają
Anyway, powtórzę - nie zglaszajmy bledow, ktore po minucie lub dwoch same przechodza.
No, trwało to więcej niż minutkę Ale okej.
Idę robić obiad.
Miłego
Ps. Strona właśnie ruszyła.
Z takich błędów na forum, to ja mam co chwilę coś, oczywiście tego nie zgłaszam, bo samo mija po chwili, albo jest jednorazowe. Np. taki wygląd forum przed chwilą (wklejam nie jako błąd, a jako ciekawostkę):
I tu słuszna uwaga Tomka (@tomekb) - zgłaszajmy to, co się powtarza.
Szybsze i tak wychodzi odpowiedź - reakcja niż szukanie pop up w kodzie, zwłaszcza jak ktoś się nie zna.
Wchodzę dzisiaj na forum po dłuższej nieobecności a tutaj znowu jest bug i mogę zmieniać nazwy wszystkich tematów. Nie ma też czatu, czyżby było już 10 000 wpisów?
Bo co liczyć jak masz maksymalnie dwa posty w wątku.
@Pawlo2 - wątek “Dawno, dawno temu” ma dopiero 9922 wpisy, czatu nie ma bo jakiś błąd i autor w hobbistycznym czasie nie może naprawić szybko.
Czat będzie wyłączony do czasu aż autor wtyczki rozwiąże jakieś tam problemy.
Pobieranie z streamango serialu -
No wicie co? Przed chwilą apisałem posta w tym temacie. Potem temat nie udało się go oflagować. Klikałem pod opisem tematu, a nie w post Krystiana.
Wyskoczyło takie coś:
Drugi raz kliknąłem w flagę i znowu to samo.
Temat z pobieraniem filmów z pirackiej strony efilmy tv - wyparował. To po kiego licha jest śmietnik?
W klapkach chodzić można, ale zakładać klapki na oczy, bo z jakich względów temat parę dni nie wadził? Można wiedzieć, o co chodzi?
Nie wiem co ma piernik do wiatraka, ale odkąd mam publiczny IP w Orange LTE biurowy to wszelkie nie dogodności z forum znikneły, a na IP wewmętrznym od Orange cyrki często były. Czyżby Orange na swoim NAT-cie coś blokowała dla forum jakies porty ?
Dokładnie ten i jest nawet moja ikona.
Sens mojej odpowiedzi w temacie był taki, że nie powinno pomagać się na tym forum ludziom, przy pobieraniu czegoś z pirackich stron.
Ale temat kamfora! Czemu?
Temat łamie regulamin = został usunięty (a nie przenoszony do kosza). Należy takie tematy raportować do moderacji, a nie wchodzić w polemiki - ludzie i tak będą robić swoje.
Zamykam, bo zbyt pojemny worek się zrobił z tego tematu. Zgłaszajmy proszę osobne błędy w osobnych wątkach, wtedy łatwo oznaczać je jako rozwiazane.