Nasz forumowy kolega Bogdan_G nie żyje, zmarł 18 stycznia 2022 roku. Pochowany został 25 stycznia na cmentarzu w Tarnowie Mościcach.
Bogdan_G ostatni raz obecny był na forum 17 stycznia, a ostatni wpis napisał 11 stycznia.
RIP Bogdanie!
Nasz forumowy kolega Bogdan_G nie żyje, zmarł 18 stycznia 2022 roku. Pochowany został 25 stycznia na cmentarzu w Tarnowie Mościcach.
Bogdan_G ostatni raz obecny był na forum 17 stycznia, a ostatni wpis napisał 11 stycznia.
RIP Bogdanie!
Bardzo smutna wiadomość, dzięki Radek za informację.
Bardzo przykra wiadomość. Niech spoczywa w spokoju. Pokój jego duszy.
Pozdrawiam!
Bardzo dobrze wspominam aktywność Bogdana na tym forum.
Będzie go nam (społeczności DP) bardzo brakowało.
Pozdrawiam!
Niech spoczywa w spokoju.
Będzie mi Go brakować, szanowałem Go bardzo. Smutek.
Bardzo przykra wiadomość:(
Szkoda człowieka.
Zapamiętam go z forum jako kogoś kto zawsze miał najlepiej wyczyszczonego Windowsa ze zbędnych usług na świecie.
Pamiętam, jak na początku - czytając jego posty, dowiedziałem się, że ma już solidny wiek.
Gratulowałem mu szerokiej wiedzy i tej aktywności tutaj na forum i tego, że jest przykładem na to, iż dojrzały wiek nie jest żadną przeszkodą, aby rozwijać swoje pasje i zainteresowania.
Był życzliwy i kulturalny oraz pełen pogody ducha, mimo tego, że jak nadmieniał, zdrowie mu szwankowało i dawało popalić.
PS Mam jeszcze takie pytanie do admina, skąd takie dokładne informacje?
Ktoś z forum miał „fizyczny” z nim kontakt?
Oczywiście jeśli admin chce się podzielić tą informacją.
Czy ktoś z forum miał, to nie wiem. Ja nie, ale ja miałem też poza forum (jednak szczegóły teraz nie są chyba istotne). Bardzo lubiłem Bogdana (to jego prawdziwe imię, a „G” to pierwsza litera nazwiska), więc z niepokojem obserwowałem, że nie loguje się na forum od wielu tygodni, gdy wcześniej był tu praktycznie codziennie. Pisałem „tu i tam”…
No i dowiedziałem się, że 18 stycznia zmarł. Miał 69 lat.
I powiem, że szczerze zasmuciła mnie ta wiadomość.
Szkoda, bo faktycznie komunikatywna osoba i kulturalna.
Też zauważyłem że Bogdan się nie loguje. Bardzo żałuje, że go nie ma.
Szkoda, wielka szkoda.
Bywalec na forum od dłuższego czasu. Szkoda.
Dziękuję za informację. Forum bez Bogdana już nie będzie tym samym forum. Szkoda, że odszedł z tego świata. Dojrzały, ale jeszcze młody facet. Bogdan był bardzo specyficznym człowiekiem i będzie go tu brakowało mnie i pewnie wielu osobom.
Wiem, że to temat o Bogdanie ale warto też zauważyć, że od trzech miesięcy nie pojawia się inny bardzo aktywny użytkownik który ani się nie loguje ani nie postuje. Jego odejście z forum było nagłe i nic nie zapowiadało tego. Wiecie o kogo mi chodzi a jeżeli tak to co się z nim dzieje?
Bardzo smutna wiadomość. 69 lat to nie jest dobry wiek do wyprawy na drugą stronę. Bogdana_G będę wspominał ciepło, z sympatią, jako osobę, która lubiła, doceniała i umiała cieszyć się życiem, w każdej jego fazie.