Brak wyświetlania avatarów

Wchodze rano przed wyjściem do pracy i znowu Zonk. Forum się sypie. Nie ma mojego Avatara na górze, nie ma żadnych avatarów. Co wy robicie z tym forum, weście to postawcie na Windowsie bo ten Linuks sypie się razem z wami.

To sypie się chyba tylko u ciebie.

Nope. Zauważyłem że jest tak od kilku dni, ale tylko z rańca. Chrome 68.0.3440.106 (Oficjalna wersja) (64-bitowa).

Może masz rację, ale ja na forum siedzę od ok. 3-ej, i akurat zmian nie dostrzegam.

a ja tak:
https://zapodaj.net/3eea5c0f9a41d.png.html
https://zapodaj.net/cbc5ae696c434.png.html

Pech chciał że na dzień dobry wysypują się błędy podczas wrzucania obrazków na DP.

Kontenery są na Windowsie :slight_smile:

Godz.8:40 forum
Chciałem zamieścić zrzut ekranu widoku forum z 8:30, ale po prostu “Przepraszamy, wystąpił błąd podczas wczytywania Twojego pliku. Proszę, spróbuj ponownie.”.

Tak jak wyżej napisał @lordjahu.

Uzupełnienie poprzedniego postu o zrzut ekranu…

@tomekb @narandill @Lisek ?

1lajk

Może wina w dodatku Kasperskiego, 99+ czegoś zablokował. Chodzi mi o rozjechaną nawigacje.
Ale możliwe, że i CSS się gubił po pełnym załadowaniu.

No nie szalej, nawet jeszcze południe nie minęło, a Ty już chciałbyś mieć rozwiązanie “na wczoraj”…

Każdy jest ciekaw przyczyny.:wink:

Już wszystko w porządku, więc nie ma co brać do głowy…

Ja jak napisałem wyżej zbytnich zmian nie dostrzegłem, prócz tego że online było 15 osób,
a awatarów 14.

Śmieszek heheszek, jak to kiedyś od kogoś usłyszałem. DP są na Winzgrozie, tak jak mówił @bachus, mało tego sam serwer WWW to ISS czyli potworek od MS, podejrzewam, że nie tylko to mają na windowsie. Więc słaby troll z całym szacunkiem, jak masz problem to możesz napisać wiadomość do np. tomka bryja, czy do Docenta. Bo piszesz bezpośrednio do osób odpowiedzialnych za infrę, a nie w las.

Masz niekatulane dane, forum jest na Ubuntu; a główna (Portal) na Windows Server / ISS / ASP.NET.

1lajk

Coś się chyba znów wyświetlanie avatarów popsuło.

Tak, popsuło się znowu…

Opisywać błędu mi się nie chce, bo czasu nie mam, a tu zonk - nie da się dołączyć zrzutu obrazu. CSSy wam się posypały też.

1lajk