Ok. Jak ogarnę się z pełnym skanem to podeślę screeny jak to u mnie zrobiło . Bo musiałem od nowa robić klon dysku. Trochę się pobawiłem za mocno i już nie dało się nic odzyskać.
Jak otworzysz partycję którąś i okaże się, że pojawiły się pliki, to wtedy można cofnąć się do okna wyboru partycji ponownie, usunąć inne, i wstawić tą, która działała, a następnie zapisać. Po takiej operacji dysk powinien być ponownie dostępny. Obraz można wtedy zamontować w systemie i jeśli działa, sklonować w drugą stronę.
Pomału to opanowałem. Znalazłem nawet takie rzeczy o których nawet nie wiedziałem że kiedykolwiek miałem . Ale fajnie to zaczęło się z tym programem pracować jak kupiłem licencję. Dopiero taka opcja pozwala na pełną dowolność działania z odzyskiwaniem i zapisem danych. @wasabi1084 wieeeelki załącznik Ci się należy za pomoc w naprawie mojego kompa i dysku.
Tak jak i dla @Yakii za starania . Chłopaki ja nie żartowałem z tym grillem w wakacje .
A widzisz, trzeba było zapytać, to bym ci aktywował jednorazową licencję, bo mam profesjonalną, z możliwością aktywacji zdalnej na jednorazowe prace. Ale licencja dla pojedynczej osoby nie jest zbyt droga, a program świetny jak się pozna, może się przydać jeszcze kiedyś.
Narzędzi nigdy nie pożyczam. Nigdy nie wiadomo kiedy się wiertarka, spawarka, czy jakiś program przyda .
To tak nie działa. Włącza się licencje zdalnie i po restarcie znika. Działa na jedną sesje. Taka funkcjonalność dla firm.
Wiem jak to działa , za każdym razem jak potrzebujesz to trzeba pożyczać jak śrubokręt od sąsiada . A tak masz w garażu i używasz kiedy chcesz.
Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.