A jakiś inny pendrive lub dysk przenośny? Jak nie to wpadaj do Krosna to puszczę że swojego pendrive
Próbowałem zainstalować Windowsa na karcie SD używając Adaptera ale program Media Creation Tool nie widzi karty SD . Załatwię inny pendrive i spróbuję zainstalować. A teraz jeszcze spróbuję przenieść z innego laptopa Napęd CD/DVD i jak podejdzie to nagram Win na płytę i z niego zainstaluje.
Teraz już nie mam pojęcia co jest nie tak…
Niby coś z Windows 10 na Pendrive a nie dyskiem ponieważ Pendrive nie działa nawet na innym laptopie który jest sprawny.
A z drugiej strony podczas wybierania na jaką partycje zainstalować system na każdej pokazuje się komunikat (dopiero zauważyłem) w którym pisze “Nie można zainstalować systemu Windows na tym dysku. Dysk może wkrótce ulec awarii. Jeśli są dostępne inne dyski twarde, zainstaluj system Windows w innej lokalizacji” …
Już nie wiem…
Edit. ■■■ Wybrałem partycje “Dysk 0 - Nieprzydzielone Miejsce” i zamiast kliknąć “Załaduj Sterownik” to dałem “Dalej” i pisze “Przygotowywanie plików do instalacji” xDD
Już 20% zaraz napisze czy faktycznie zainstaluje Jak tak to sam się resetuje dzisiaj
Panowie ! Przypał xD
Hehe w sumie nwm czemu od razu nie kliknąłem “Dalej” tylko “Załaduj Sterownik”
Szczerze to nwm co mam wam napisać? Przeprosić za zmarnowany czas i moją głupotę Czy podziękować za chęci pomocy
Także! Przepraszam i DZIĘKUJE WSZYSTKIM ! TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ XD