BSOD i przygotowanie do instalacji systemu

A jakiś inny pendrive lub dysk przenośny? Jak nie to wpadaj do Krosna to puszczę że swojego pendrive :joy:

Próbowałem zainstalować Windowsa na karcie SD używając Adaptera ale program Media Creation Tool nie widzi karty SD . Załatwię inny pendrive i spróbuję zainstalować. A teraz jeszcze spróbuję przenieść z innego laptopa Napęd CD/DVD i jak podejdzie to nagram Win na płytę i z niego zainstaluje.

Teraz już nie mam pojęcia co jest nie tak…
Niby coś z Windows 10 na Pendrive a nie dyskiem ponieważ Pendrive nie działa nawet na innym laptopie który jest sprawny.

A z drugiej strony podczas wybierania na jaką partycje zainstalować system na każdej pokazuje się komunikat (dopiero zauważyłem) w którym pisze “Nie można zainstalować systemu Windows na tym dysku. Dysk może wkrótce ulec awarii. Jeśli są dostępne inne dyski twarde, zainstaluj system Windows w innej lokalizacji” …

Już nie wiem…

Edit. ■■■ :smiley: Wybrałem partycje “Dysk 0 - Nieprzydzielone Miejsce” i zamiast kliknąć “Załaduj Sterownik” to dałem “Dalej” i pisze “Przygotowywanie plików do instalacji” xDD

Już 20% zaraz napisze czy faktycznie zainstaluje :stuck_out_tongue: Jak tak to sam się resetuje dzisiaj :beer:

Panowie ! Przypał xD

Hehe w sumie nwm czemu od razu nie kliknąłem “Dalej” tylko “Załaduj Sterownik” :smiley:

Szczerze to nwm co mam wam napisać? Przeprosić za zmarnowany czas i moją głupotę :stuck_out_tongue: Czy podziękować za chęci pomocy :smiley:

Także! Przepraszam i DZIĘKUJE WSZYSTKIM ! TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ XD

:beers:

1 polubienie