"byli" moderatorzy

Witam :smiley:

Daje propozycje utworzenia …hmmmm nie wiem gdzie. może w formie tak jak jest na stronie głównej portalu

Adpawl: adpawl@dobreprogramy.pl

Agaton: agaton@dobreprogramy.pl

Areh: areh@dobreprogramy.pl

Asterisk: asterisk@dobreprogramy.pl

boczi: boczi@dobreprogramy.pl

Gutek2222: gutek@dobreprogramy.pl

JNJN: nj1963@klub.chip.pl

Kaka': kaka@dobreprogramy.pl

Lazikar: lazikar@dobreprogramy.pl

Monczkin: monczkin@dobreprogramy.pl

sdar: sdar@dobreprogramy.pl

squeet: squeet@dobreprogramy.pl

dodatkowego "okienka " Pomagali nam i tu lista osób którzy niegdyś byli modami itp…

forum w ten sposób uniknęło by pytań w rodzaju : czy gość “x” byl moderatorem, czy gość “y” dopuszczał niegdyś komentarze …

Co na to Administracja vortalu ?

dobry pomysł

W sumie to jestem za, ale i tak Administratorzy będą musieli (moim zdaniem) spytać się o zgodę byłych Moderatorów.

Jak ktoś jest taki ciekawy kim ktoś kiedyś był na forum niech pyta daną osobę na pw ,proste ,ale widać nie dla wszystkich . :stuck_out_tongue:

a po kiego takie coś ?

byli ale juz nie są,

akurat mi to zwisa kim byli w poprzednim wcieleniu

taa jasne, i odpowiedź będzie mniej więcej taka :

a co cię to obchodzi ?

ja w poprzednim wcieleniu byłem ramzesem jakby ktoś pytał

Możliwe ,że tak ,i to jest prawidłowa odpowiedź na takie pytanie :stuck_out_tongue:

eh - I prawem Wszechmocnego (czyt. Mod) temat zostanie zamknięty

• bo jest niewygodny

podobny viewtopic.php?f=5&t=257585

szkoda czasu i klawiatury - a może by tak zmienić pisakownice (czyt. forum) , ale to jeszcze temat do zastanowienia

a czemu nie miałby być zamknięty? nie jestem strasznie długo na tym forum, ale uważam, że wszystko zostało już wypowiedziane, xulu przedstawił propozycję, kto chciał to wyraził swoją opinię, ustalono brak sensowności pytania podejrzanych byłych administratorów na PW, teraz czas na krok administratorów, którzy stwierdzą, czy takie coś jest potrzebne i tyle

gra słów zamierzona?? :wink:

Kto ustalił ? :stuck_out_tongue:

Ty i goodprogram

Ja nie ,a wręcz przeciwnie :stuck_out_tongue:

no dobra, to goodprogram stwierdził, że nie ma co pytać, bo byli moderatorzy nie życzą sobie wspominania przeszłości, a Ty stwierdziłeś, że jest poprawną ich reakcją taka odpowiedź dla ciekawskich. czyli trzeba by bardzo uprzejmie na tym PW spytać, a i tak z niewiadomym rezultatem

a powracając do tematu, to za parę/paręnaście lat będzie trochę wiecej tych wszystkich pomagających i byłyvh pomagających i mogłaby zajść potrzeba zrobienia osobnego działu na vortalu

niemniej należy im się szacunek

Nie wiem o co kruszyć kopię ???

Byłem tutaj przez parę ładnych lat modkiem i co z tego wynika ??

A teraz jestem userem i dobrze mi z tym.

Odnośnie zasadniczego tematu:

Odgrzewane kotlety z reguły nie są smaczne.

Jak by mnie ktoś pytał o zdanie jestem na nie.

Powiedziałbym, że raczej niepotrzebny, a nie niewygodny :slight_smile:

Popieram, zwłaszcza że tez byłem modem.

Jeszcze jestem w tym wcieleniu :smiley:

Aczkolwiek chętnie bym poznał, kim byłem w poprzednim :lol:

Dokładnie - nie wiem, po co mielibyśmy być jakoś wyróżniani ?

Był juz kiedyś podobny temat i przepadł - głównie z powodu samych zainteresowanych (czyli byłych modów), ale też obecnych modów i innych użytkowników.

ehh… jak widac wakacje w pelni i znowu wysyp “cudownych” pomyslow i sugestii

A co masz przeciwko?

Obsrewowałem już kilka takich tematów na forum i pojąć nie moge dlaczego temat “byłych” jest tak starrnnie wygaszany

moim zdaniem aby uciąć wszelkie spekulacje tym bardziej należałoby napisać kto był i od kiedy nie jest

• chyba że to jakaś “biała plama” w historji forum?

tego to nie wiem bo na forum też jestem od niedawna

Bo to kto był moderatorem, jak długo i dlaczego już nie jest, to sprawa wyłącznie danej osoby i administracji forum, nie Twoja.

A to niby dlaczego? Napisałem już wyżej, że to nie Twoja sprawa.

A teraz żeby zakończyć zbędne dyskusja i żeby spiskowej teorii dziejów stało się zadość, temat zamykam.

Nie ma takiej listy, głównie z powodu braku zainteresowania samych byłych moderatorów, co wyraził zresztą fiesta:

Potwierdza to też Magik

Dlatego Areh pisze o zbędnych dyskusjach - temat pojawia się nie po raz pierwszy.

Być może w końcu pojawi się jakaś “lista zasłużonych”. Osobiście uważam, że warto aby osoby, które nam bezinteresownie pomagały były gdzieś wyróżnione ale wobec braku zainteresowania nie będziemy ich przecież zmuszać…

Nie rozumiem? Dlaczego miałby być niewygodny? Cóż to za teorie?

Niektórzy po prostu doszukują się podtekstów, gdzie tylko można. No cóż.